Een Cursus in Wonderen in de Praktijk

"Hoe ervaar ik de dagelijkse leiding van het Goddelijke?"

Met Marieke van Meijeren op 29 juni 2024

Ontdek het wonderbaarlijke elke dag opnieuw in je leven: een Cursus in Wonderen in de Praktijk.

Stel je voor dat je een geheel nieuw perspectief krijgt op uitdagingen waarbij je ze ziet transformeren naar kansen voor groei en de wonderen ervaart die ontstaan als je je manier van denken verandert.

Ga mee op een reis van zelfontdekking, diepgaande inzichten en transformerende ervaringen. “Een cursus Wonderen in de Praktijk” met Marieke van Meijeren is niet zomaar een evenement, het is een unieke kans om je live in persoon te verdiepen in de tijdloze wijsheid van Een Cursus in Wonderen (ECIW) en deze toe te passen in je dagelijks leven.

Een cursus in wonderen is niet alleen een theosofie, het is mindset training voor een leven vervuld van liefde en wonderen. Marieke zal de kloof tussen theorie en praktische toepassing overbruggen, door kennis, inzichten en hulpmiddelen te bieden om door de uitdagingen van het leven te navigeren.

Een live event in de Keizersgrachtkerk in Amsterdam

Gebaseerd op de leringen van Een Cursus in Wonderen (ECIW), biedt dit event een diepe duik in de diepgaande inzichten en spirituele principes die de levens van miljoenen mensen over de wereld hebben geraakt. Op 29 juni richten we ons op de veelgestelde vraag: "Hoe ervaar ik de dagelijkse leiding van het Goddelijke?"

Of je nu nieuw bent met een Cursus in Wonderen of het dagelijks in je leven toepast, je zult inspiratie en begeleiding vinden om je leven mee te verrijken.

Het is een interactief ‘gesprek’ tussen Marieke en jou als deelnemer. Dit zorgt ervoor dat de kennis, inzichten en wijsheid dat gedeeld wordt relevant, resonerend en direct toepasbaar is op jouw leven.

Ervaar daarnaast ook een bewustzijnsverruiming wanneer Marieke je in een Transcendente Reis begeleidt. Deze bewezen methode neemt je mee voorbij het gewone, waardoor je hogere bewustzijnsstaten kunt aantikken en het volledige potentieel van je Zelf kunt ontsluiten en ervaren. Dit is een lifechanging ervaring om live mee te maken, beoefend door tienduizenden mensen online en offline.

Ontdek hoe het is om de wonderen van Een Cursus in Wonderen op een praktische wijze in je dagelijkse leven te integreren. Reserveer direct je plek voor 29 juni en maak deel uit van een event dat niet alleen wijsheid en inzichten brengt, maar je ook meeneemt op een transcendente reis die je leven zal doen veranderen. 

Timetable Een Cursus in Wonderen in de Praktijk

Sessie 1: 'Hoe ervaar ik de dagelijkse leiding van het Goddelijke' met Marieke

Tijd: 13:30 – 15:00 uur

We verdiepen ons samen in het onderwerp "Hoe ervaar ik de dagelijkse leiding van het Goddelijke", geïnspireerd op vragen en casussen betreffende het leven die de deelnemers (zoals jij). Met behulp van de wijsheid en inzichten van Een Cursus in Wonderen (ECIW) zal Marieke je door inzichtelijke discussies leiden en praktische en verhelderende perspectieven bieden om helderheid te krijgen op hoe je de dagelijkse leiding van het Goddelijke kan ervaren, waaronder te midden van stress, of bij het maken van de juiste (levens)keuzes.  

Je hebt de mogelijkheid om je eigen ervaring te delen en vragen live te stellen aan Marieke tijdens het evenement. Deze interactieve Q&A sessie biedt waardevolle inzichten en praktische toepassingen voor alle aanwezigen.

Mis deze unieke kans niet om de leringen van Een Cursus in Wonderen te verkennen en waardevolle inzichten te verwerven die zijn afgestemd op jouw vragen en vragen van likeminded souls.

Sessie 2: TR (Transcendente Reis) "Verbind met het Goddelijke"

Tijd: 15:15 – 16:00 uur

De methode TR (Transcendent Reizen) is ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Het is de techniek waarmee je persoonlijke transformatie doormaakt, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens versterkt, de verbinding en zelfliefde vergroot, helderheid van geest versterkt en je algehele welzijn mee bevordert.

Transcendent Reizen is een hele unieke methode, waarbij je in een verhoogde bewustzijnsstaat verkeerd en waarmee mensen verschillende ervaringen opdoen waaronder: hun Ziel volledig ervaren, heldere boodschappen en visioenen ontvangen, diep fysiek en mentaal ontspannen, ontmoetingen hebben met spirit guides & meer. Transcendent Reizen is een hele aardse- en universele ervaring, die werkelijk iedereen kan.

Sessie 3: "Say Hello"

Tijd: 16:00 – 16:30 uur

Afsluitend aan de dag krijg je de mogelijkheid om Marieke te ontmoeten, boeken te kopen en laten signeren of samen op de foto te gaan. 

Ontmoet de teacher: Marieke van Meijeren

Misschien ben je hier voor het eerst of heb je Marieke weleens voorbij zien komen in een podcast, magazine of op het podium. Waar er meestal gesproken wordt over bewustzijn, ziel, intuïtieve vermogens en je eigen authentieke pad volgen van dit leven. Jouw leven.

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School, eigenaresse van 2 succesvolle bedrijven en auteur van de autobiografie ‘RISE’ en haar roman ‘Brieven aan mijn Dochter’.

Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Tevens studeert zij al ruim 10 jaar “Een cursus in Wonderen” en is zij bij Diederik Wolsak persoonlijk in de leer geweest.

Inmiddels heeft ze tienduizenden mensen online en offline geïnspireerd en bewogen naar een geïntegreerd leven vol innerlijke rust, verbinding en liefde.

De Locatie: Keizersgrachtkerk Amsterdam

"Wonderen gebeuren van nature als uitingen van liefde.
Het echte wonder is de liefde die ze inspireert.
In die zin is alles wat uit liefde voortkomt een wonder."