• Tickets verkocht 75% 75%

Een Cursus in WonderenIn de Praktijk

“Hoe blijf ik bij mezelf in een (liefdes)relatie?”

Met Marieke van Meijeren en Koos Janson

25 mei 2024 | 10:00 – 13:30 uur | Keizersgrachtkerk Amsterdam

Ontdek het wonderbaarlijke elke dag opnieuw in je leven: een Cursus in Wonderen in de Praktijk.

Stel je voor dat je een geheel nieuw perspectief krijgt op uitdagingen waarbij je ze ziet transformeren naar kansen voor groei en de wonderen ervaart die ontstaan als je je manier van denken verandert.

Ga mee op een reis van zelfontdekking, diepgaande inzichten en transformerende ervaringen. “Een cursus Wonderen in de Praktijk” met Marieke van Meijeren en Koos Janson is niet zomaar een evenement, het is een unieke kans om je live in persoon te verdiepen in de tijdloze wijsheid van Een Cursus in Wonderen (ECIW) en deze toe te passen in je dagelijks leven.

Een cursus in wonderen is niet alleen een filosofie, het is een praktische gids voor een leven vervuld van liefde en wonderen. Marieke en Koos zullen de kloof tussen theorie en praktische toepassing overbruggen, door kennis, inzichten en hulpmiddelen te bieden om door de uitdagingen van het leven te navigeren.

Een live event in de Keizersgrachtkerk in Amsterdam

Gebaseerd op de leringen van Een Cursus in Wonderen (ECIW), biedt dit event een diepe duik in de diepgaande inzichten en spirituele principes die de levens van miljoenen mensen over de wereld hebben geraakt. Of je nu nieuw bent met een Cursus in Wonderen of het dagelijks in je leven toepast, je zult inspiratie en begeleiding vinden om je leven mee te verrijken.

Het is een interactief ‘gesprek’ tussen Marieke, Koos en jou als deelnemer. Dit zorgt ervoor dat de kennis, inzichten en wijsheid dat gedeeld wordt relevant, resonerend en direct toepasbaar is op jouw leven.

Ervaar daarnaast ook een bewustzijnsverruiming wanneer Marieke je in een Transcendente Reis begeleidt. Deze bewezen methode neemt je mee voorbij het gewone, waardoor je hogere bewustzijnsstaten kunt aantikken en het volledige potentieel van je Zelf kunt ontsluiten en ervaren. Dit is een lifechanging ervaring om live mee te maken, beoefend door tienduizenden mensen online en offline.

Ontdek hoe het is om de wonderen van Een Cursus in Wonderen op een praktische wijze in je dagelijkse leven te integreren. Reserveer direct je plek voor 25 mei en maak deel uit van een event dat niet alleen wijsheid en inzichten brengt, maar je ook meeneemt op een transcendente reis die je leven zal doen veranderen. 

Timetable Een Cursus in Wonderen in de Praktijk

Sessie 1: "Hoe blijf ik bij mezelf in een (liefdes)relatie" met Marieke en Koos

Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Met behulp van de wijsheid en inzichten van Een Cursus in Wonderen (ECIW) zullen Marieke en Koos je door inzichtelijke discussies leiden en praktische en verhelderende perspectieven bieden om door de complexiteit van het leven te navigeren. Ze gaan zich verdiepen in diepgaande onderwerpen, geïnspireerd op vragen en casussen betreffende het leven die de deelnemers (zoals jij).

Je hebt de mogelijkheid om je eigen ervaring te delen en vragen live te stellen aan Koos en Marieke. Deze interactieve Q&A sessie biedt waardevolle inzichten en praktische toepassingen voor alle aanwezigen.

Mis deze unieke kans niet om de leringen van Een Cursus in Wonderen te verkennen en waardevolle inzichten te verwerven die zijn afgestemd op jouw vragen en vragen van likeminded souls.

Sessie 2: TR (Transcendente Reis) "Wonder"

Tijd: 12:15 – 13:00 uur

De methode TR (Transcendent Reizen) is ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Het is de techniek waarmee je persoonlijke transformatie doormaakt, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens versterkt, de verbinding en zelfliefde vergroot, helderheid van geest versterkt en je algehele welzijn mee bevordert.

Transcendent Reizen is een hele unieke methode, waarbij je in een verhoogde bewustzijnsstaat verkeerd en waarmee mensen verschillende ervaringen opdoen waaronder: hun Ziel volledig ervaren, heldere boodschappen en visioenen ontvangen, diep fysiek en mentaal ontspannen, ontmoetingen hebben met spirit guides & meer. Transcendent Reizen is een hele aardse- en universele ervaring, die werkelijk iedereen kan.

Sessie 3: "Say Hello"

Tijd: 13:00 – 13:30 uur

Afsluitend aan de dag krijg je de mogelijkheid om Marieke en/of Koos te ontmoeten, boeken te kopen en laten signeren of samen op de foto te gaan. 

Ontmoet de teacher: Marieke van Meijeren

Misschien ben je hier voor het eerst of heb je Marieke weleens voorbij zien komen in een podcast, magazine of op het podium. Waar er meestal gesproken wordt over bewustzijn, ziel, intuïtieve vermogens en je eigen authentieke pad volgen van dit leven. Jouw leven.

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School, eigenaresse van 2 succesvolle bedrijven en auteur van de autobiografie ‘RISE’ en haar roman ‘Brieven aan mijn Dochter’.

Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Tevens studeert zij al ruim 10 jaar “Een cursus in Wonderen” en is zij bij Diederik Wolsak persoonlijk in de leer geweest.

Inmiddels heeft ze tienduizenden mensen online en offline geïnspireerd en bewogen naar een geïntegreerd leven vol innerlijke rust, verbinding en liefde.

Ontmoet de teacher: Koos Janson

Koos Janson herken je misschien van The New Beginning, Family Ties, of de Podcast “Een Cursus in Wonderen in de Praktijk”. Koos is een zeer gerespecteerde leraar en spreker die zijn leven heeft gewijd aan het onderwijzen van een Cursus in Wonderen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het bestuderen, beoefenen en onderwijzen van een Cursus in Wonderen, heeft Koos een unieke benadering ontwikkeld om de complexe concepten van de cursus begrijpelijk en praktisch toepasbaar te maken in het dagelijks leven. Zijn heldere en toegankelijke manier van lesgeven maakt hem geliefd bij zowel beginners als gevorderden in de cursus.

Of je nu nieuw bent in de Cursus in Wonderen of al een gevorderde student bent, Koos Janson biedt een waardevolle en transformerende ervaring die je helpt om een dieper begrip te krijgen van jezelf, je relaties en de wereld om je heen. Zijn liefdevolle en authentieke aanpak zorgt ervoor dat zijn studenten zich gezien, gehoord en gesteund voelen.

Koos Janson is niet alleen een leraar, maar ook een gids, een inspirator en een voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer we ons openstellen voor de wijsheid en liefde die in ons allen huist. Wanneer je Koos eens meemaakt, zowel online als offline, maakt deze wijze man een diepe indruk die je de rest van je leven bijblijft.

De Locatie: Keizersgrachtkerk Amsterdam

 “Wonderen gebeuren van nature als uitingen van liefde.
Het echte wonder is de liefde die ze inspireert.
In die zin is alles wat uit liefde voortkomt een wonder.

  • tickets verkocht 75% 75%

Een Cursus in Wonderen in de Praktijk

Zaterdag 25 mei 2024
10:00 – 13:30 uur
Keizersgrachtkerk Amsterdam

21,50

Veelgestelde vragen

Is een cursus in wonderen geschikt voor beginners?

Absoluut! Of je nieuw bent bij Een Cursus in Wonderen of deze al een tijdje bestudeert, het evenement is bedoeld om waardevolle inzichten te bieden aan personen op alle niveaus van bekendheid met Een Cursus in Wonderen (ECIW)

Wat zijn de details van het evenement?

Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 mei 2024 in de Keizersgrachtkerk te Amsterdam. De deuren gaan open om 09:30 uur en het programma begint stipt om 10:00 uur en duurt tot 13:30 uur.

Moet ik iets meenemen naar het evenement?

Breng jezelf en een open mind en verbonden hart mee! Comfortabele kleding wordt aangeraden voor de Transcendente Reis. Misschien wil je ook een notitieboek en pen meenemen om inzichten tijdens het evenement te noteren.

Hoe stel ik mijn vragen voor Koos en Marieke?

Vragen worden tijdens het live event gesteld direct aan Koos en Marieke.

Is er een restitutiebeleid als ik niet aanwezig kan zijn?

Wij begrijpen dat er omstandigheden kunnen ontstaan waardoor het niet mogelijk is om het evenement bij te wonen. Je vindt alle mogelijkheden in onze Algemene Voorwaarden