Gratis online les 3 juli

Een Cursus in Wonderen

Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen en kom in verbinding met je ware essentie voor een leven in vrijheid, geluk en verbinding

Hoe zou het voor je zijn als Wonderen een dagelijkse werkelijkheid zouden zijn?
Dat elke dag gevuld is met kleine en grote wonderen, dat je elke ochtend wakker wordt met een gevoel van diepe rust en liefde en dat je de diepe verbinding met het Goddelijke voor leiding voelt.
Dit is niet zomaar een droom, het is de werkelijkheid.
Ontdek hoe jij weer wonderen werkelijkheid maakt in je dagelijks leven tijdens de gratis online les op 3 juli

Live toegang €12 € 0,- (replay optie beschikbaar bij inschrijving)

Een Cursus in Wonderen is meer dan een theologie, het is namelijk een mindset training waarbij je leert los te komen van de illusies van je belemmerende overtuigingen en kleine ‘zelf’, om juist weer in verbinding te raken met de Liefde, het Goddelijke en de Wonder in het leven.

Veel mensen voelen zich geïnspireerd door Een Cursus in Wonderen, maar blijven haken bij het toepassen van de dagelijkse lessen. Misschien herken je zelf dat je tegen een van deze dingen aanloopt met de Cursus:

‘Complexe’ en abstracte taal: het boek is geschreven in een poëtische taal, wat het moeilijk kan maken om de boodschappen te begrijpen

 Gaat voorbij het conceptueel denken: er wordt in Een Cursus in Wonderen gesproken over dat de realiteit van de fysieke wereld niet bestaat en dat alles wat we ervaren een illusie is. Dit vraagt een andere manier van denken en bewustzijn

Uitgebreid: het boek is uitgebreid, met een tekstboek van meer dan 600 pagina’s, een werkboek met 365 lessen, en een handleiding voor leraren. Deze omvang kan overweldigend zijn en het vergt toewijding en tijd om door het materiaal heen te werken.

Geen idee waar te beginnen: of je merkt dat al deze punten er voor zorgen dat je niet weet waar en hoe je moet beginnen met Een Cursus in Wonderen en graag ondersteuning en begeleiding er bij wilt

Hier krijg je o.a. antwoord op tijdens de de online les op 3 juli, waarin duidelijk wordt hoe je Een Cursus in Wonderen in je dagelijks leven kan integreren en hoe je die Wonderstaat waarover het boek spreekt kan ervaren.

Je wordt in de online class aan de hand meegenomen door de 3 delen:

1. Introductie over Een Cursus in Wonderen
Marieke ‘aan’ gaat op het collectief en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen over het onderwerp Een Cursus in Wonderen.

2. Live casussen en vragen toegepast met Een Cursus in Wonderen
Dit is jouw moment om je persoonlijke casus in te brengen en antwoord te krijgen op hoe je de leringen van Een Cursus in Wonderen in de praktijk brengt in je (dagelijks) leven.

3. Transcendente Reis (Community Favorite!)
Met Transcendent Reizen transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart.
Je verhoogt je bewustzijn, omdat je gericht je staat verplaats van Alpha naar Theta en uiteindelijk Puur Bewustzijn. Elke reis die je maakt is uniek.

Door de Methode Transcendent Reizen kan je verbinding leggen met je Ziel. De gevoelens die je ervaart – en wellicht de innerlijke beelden die tot je komen – kunnen je richting en vervulling geven in je dagelijks leven.

Ben je klaar om (weer) dagelijks wonderen te ervaren?

Het begint met een simpele klik op de knop hieronder.

Teacher: Marieke van Meijeren
Uitzending: Woensdag 3 juli 2024
Tijd: 20:00 – 21:30 uur
Ticket: GRATIS

Live toegang €12 € 0,- (replay optie beschikbaar bij inschrijving)