Selecteer een pagina

2.05.2017 | Online School

Crush – Fien Kestelyn

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Crush – Fien Kestelyn” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5119″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Al drie jaar woon ik in Amsterdam en sinds februari weet ik dat ik hier maar tot juni meer woon. Op slag is de stad zoveel mooier, het weer veel beter, de bitterballen nog lekkerder, de mannen nog langer en blonder en oranje is dan toch mijn kleur.

[/vc_column_text][vc_column_text]Ik heb er een Koningsdag van zesendertig uren opzitten, ik wil nog naar ieder optreden, restaurant en evenement en laat de helft van mijn vrienden in deze laatste twee maanden nog op bezoek komen. Boston houdt me nog niet echt bezig, vind de stad eigenlijk maar een beetje stom, Amerikanen dom en smaakloos en op dit moment kan er niets op tegen 020. Is dit dan echt wat ik wil? Kan ik nog terug? Zou ik het beter uitstellen?

Iets willen wat ik niet heb is wel iets wat ik herken uit mijn levensloop. Ik ben nogal de persoon van de Dramatische liefdesverdrieten, de Grote analyses en de Wat-Als gedachten. Maar eerlijk gezegd ben ik deze keer gewoon fucking bang. Bang om de verkeerde keuze te maken, bang dat ik na enkele maanden erachter kom dat het helemaal niets voor mij is, bang om mijn vrienden te verliezen, om van mijn familie te vervreemden, om ongelofelijk dik te worden, om alleen te zijn. De laatste weken begraaf ik mezelf in werk, feestjes en bezoek om al deze angst en het eraan gepaarde verdriet maar niet te voelen. Ik ben bang dat heel dit project zal mislukken. Eigenlijk is het fijn dit te erkennen en door te hebben hoe ik met dingen omga. In dit geval helemaal niet. Misschien kan ik de volgende keer als iemand mij vraagt wanneer ik ga verhuizen en wat de volgende stappen zijn, gewoon zeggen dat ik nog geen concrete datum heb, dat ik het beetje moeilijk heb en het een beetje uit de weg ga. Doen alsof alles wel goed met mij gaat is mijn tweede aard, maar Kwetsbaarheid is waar we voor gaan, toch? De waarheid is dat naar Boston gaan gewoon mijn gevoel volgen is. En als dit het niet wordt, kan ik nog altijd terug kan naar mijn grote crush.

~Fien Kestelyn~

Lees meer van Fien op haar eigen blog: https://beterbloot.com/. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related posts
Lees Fien’s vorige blog voor De Online School: Riding Solo.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!