The Collection vol. II

SOUL

De 11 beste Transcendente Reizen voor Diepe Innerlijke Rust

Leer hoe je direct toegang krijgt tot hogere bewustzijnsstaten en o.a. je zelfhelende vermogen activeert, diepe lichamelijk en mentale ontspanning ervaart, dagelijks wonderen ervaart en je verhoogde intuïtieve vermogens vergroot. Jouw leven krijgt een upgrade!

In Collection vol. II vind je 11 exclusieve Transcendente Reizen uit onze voorgaande app SOUL gebundeld. 

Het leven heeft jou veel meer te bieden wanneer jij de rijkdom gaat ontdekken van de verbinding met je hoger bewustzijn en deze verhoogd. Een wereld vol mystiek en verwondering opent moeiteloos voor je als je de sleutel naar ware transformatie en expansie leert toe te passen. Het is een bewezen Formule die jij kan leren, ontwikkeld door Marieke van Meijeren. 

Zij bouwt al zeven jaar lang aan een begripsmodel, techniek en unieke formule die met de vinger wijst naar de oneindige mogelijkheden die ontstaan wanneer je de onbeperkte aard van je menselijk potentieel aanboort. Deze Formule is bekend als ‘TR’, ofwel Transcendent Reizen. 

De Collection vol. II SOUL is onze meest unieke collectie aan Transcendente Reizen die exclusief zijn opgenomen met hoge kwaliteit binaural beats muziek, isochronic tones en heldere begeleidende stem van Marieke, die jij in downloadbare vorm (MP3) dagelijks vanuit het gemak van jouw thuis, het strand, de bossen of waar je wilt intunen met je Ziel en Hoger Bewustzijn.

De 11 exclusieve, beste en krachtige TR’s van SOUL zijn nu beschikbaar als pre-order voor je eigen collectie aan TR’s. Ontdek de hoog kwalitatieve TR’s waarin je begeleid wordt naar diepe innerlijke staat van rust, snelle transformaties, je intuïtie activeren, een reis met je ziel en meer om dagelijks te gebruiken.

Wat is de Formule TR? (Transcendent Reizen)

Met TR transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring van TR gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart. Het is de oorspronkelijke relatie met het universum, natuur en het geheel.

TR is de bewezen techniek waarmee je persoonlijke transformatie doormaakt, je zelfhelende vermogen activeert, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens mee versterkt, de verbinding en zelfliefde vergroot, helderheid van geest versterkt en je algehele welzijn mee bevordert. De voordelen van TR beoefenen zijn o.a.:

  • Zelfheling,
  • Verhoogd Bewustzijn
  • Mystieke ervaringen
  • Lichamelijke ontspanning
  • Mentale diepe rust
  • Energie automatisch opladen
  • Emoties transmuteren
  • Beter slapen

De Formule TR werkt of je er wel in gelooft of niet. Het is namelijk een techniek en niet een geloof. Ook is deze Formule aan te leren door alle soorten mensen, of je al een ervaren beoefenaar bent of met dit album er aan begint. TR is de meest natuurlijke, menselijke én universele ervaring.

TR is de enige methode die

N

Iedereen kan volgen

TR is ontwikkeld voor alle soorten mensen. Ook al ben je ‘niet goed in mediteren’ of is het je eerste keer – iedereen kan TR

N

Een unieke ervaring brengt

Elke TR die je doet is uniek en elke TR brengt keer op keer een eigen ervaring, zelfs wanneer je dezelfde reis meerdere malen volgt.

N

Gegarandeerd werkt

Of je er in gelooft of niet – TR werkt altijd, omdat het een techniek is om toe te passen en niet gebaseerd op geloof, religie, overtuigingen of een placebo effect

N

Gebaseerd op Body, Mind én Soul

Met TR werk je niet alleen op mind niveau zoals bij meditatie, mindfulness en andere technieken. We gaan we uit van het holistische principe van al je systemen met elkaar te verbinden voor je volledige welzijn. TR is de bewezen Formule hiervoor.

Ontdek het album: SOUL ~ The Vault

11 unieke en exclusieve TR’s om je bewustzijn te expanderen

Preview: Soul Journey

Testimonial van Sem Evers:

Wat heeft Transcendent Reizen voor mij betekend? Het heeft voor mij alles veranderd. Het is in eerste instantie de weg geweest om mijn eigen binnenwereld te leren kennen. Vanuit daar heeft het zich ontvouwd naar buiten toe en. isalles veranderd. Mijn ervaringen met transcendente reizen zijn uiteenlopend, alle kanten op met ontmoetingen met delen met mijzelf, reizen naar de planeten, versmelting met de aarde en zo zijn er nog zoveel dingen. Zoals de ontmoeting met mijn Hogere Zelf, waaruit ik dus de verbinding me weer herinner en ik er nog elke dag gebruik van maak.”

Testimonial van Nadya van ‘t Hoff:

“Ik maak nu al zo’n twee jaar intensief transcendente reizen bij Marieke van Meijeren en ik kan wel zeggen dat ik écht fan ben. Elke reis is anders. Ik ben geregeld tussen de sterren, maar de reizen die het meeste indruk op mij maken zijn de reizen waarin ik heel dicht bij mezelf kom en waarbij ik mezelf zo diep voel en mijn ziel om mij heen voel. Op zo’n moment valt alles samen en krijg ik van mijn ziel een boodschap als een golf of een vibratie. Een golf van liefde door mij heen. Elke keer weer ben ik dan zo ontroerd. En hoe Marieke je daarin meeneemt met haar stem en het krachtige veld dat zij neerzet, dat heb ik nog nooit op zo’n manier ergens anders meegemaakt. Dat is wel heel uniek.”

Testimonial van Saar van Wonderen:

Transcendent reizen met Marieke brengt mij altijd heel veel kracht. Bij elke reis die ik doe, kom ik diep in contact met mezelf en wie ik in essentie ben. En dat is ook het fijne aan hoe Marieke het doet. Zij begeleidt je helemaal in het contact met je Ziel, om vanuit daar weer verder te reizen. Ze laat je daarin juist vrij om zelf de reis te ervaren. Het is elke keer anders, elke keer weer bijzonder. Wat mij is bijgebleven van een ervaring is dat ik de energie van de zon kon ervaren. Dat ik als het ware kon opladen in het licht van de zon. Dat gaf mij heel veel kracht. Ondanks dat het elke keer weer anders is, is transcendent reizen met Marieke altijd waardevol.”

Transcendent Reizen is een Aardse- en Universele ervaring die écht iedereen kan.

Elke Transcendente Reis is een unieke ervaring voor elk individu, en toch hebben alle Transcendente Reizen iets met elkaar gemeen. Het is een transformative ervaring. Zelfs voor velen een life-changing moment.

Sommigen ervaren tijdens Transcendente Reizen dat ze naar andere werelden, dimensies en planeten afreizen. Sommigen krijgen overleden dierbaren, of guides te zien. Lees maar mee wat er zoal gezegd wordt na een Transcendente Reis:

Pre Order

The Collection vol. II

SOUL

11 Transcendente Reizen

€ 189,-

Betaal in 2 termijnen

The Collection vol. II

SOUL

11 Transcendente Reizen

Betaal in 2 Termijnen

€ 105,50

Per termijn (incl. administratiekosten)

Samen maken we een impact in de wereld

Bij iedere aankoop van The Collection planten we namens jou een boom ter herstel na de bosbranden die woekeren rond Frankrijk, Portugal & andere plekken over de wereld. Zonder bomen is er geen leven.

Zo maken we samen met jou een massive impact voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. We doneren aan Trees for All, die ruim 23 jaar ervaring hebben met bosaanplant en -herstel. Op deze wijze maak jij direct een grote invloed in de wereld. Samen maken we de Nieuwe Bewuste Wereld werkelijkheid.