The Collection vol. I

16 remasterd transcendente reizen uit de bekende lessen van Marieke van Meijeren

Verdiep de relatie met je Ziel

Jouw persoonlijke bibliotheek aan Zielereizen uit de bekende online lessen van Marieke van Meijeren

The Collection vol. I neemt beginnende en ervaren Transcendente ‘Travelers’ mee op bijzondere Zielereizen door alle lagen waar jij als mens in leeft; Body, Mind, Soul, Dagelijks Leven, Manifestatie & Relaties.

Een complete bibliotheek aan reizen waarmee jij alle elementen van jezelf uitlijnt en jezelf in alignment brengt met je Ziel. Zodat jij een Ziel Gevoed leven leeft. 

In de 16 unieke transcendente reizen van de meest favoriete lessen van het afgelopen jaar, neemt Lightrider Marieke van Meijeren je mee op reis naar:

  • Diepe verbinding en hereniging met je Ziel
  • Verschillende dimensies en parallelle levens
  • Een diepe sensatie van rust en stilte in jezelf
  • Het opschonen van je Energetische, Mentale en Fysieke lichaam,
  • Een diepe Liefde en Dankbaarheid voor het leven
  • Het transformeren van lichamelijk onbalans
  • In gemak blokkades te doorbreken, zonder ‘hard te werken’
  • Integraties en Activaties van Lichtcodes

De reizen uit de online classes zijn remasterd, opgeschoond en ge-edit naar een hogere kwaliteit in MP3 vorm, zodat jij anytime anywhere met de reizen aan de gang kan gaan. Verschillende reizen met Binaural Beats en Breathwork oefeningen zijn een waardevolle toevoeging aan je bestaande bibliotheek als ervaren reiziger, of een perfecte start van je nieuwe collectie als beginner.

The Collection

16 unieke Transcendente Reizen voor jouw Body, Mind, Soul, Relaties, Dagelijks Leven & Manifestatie

De Helende werking van Transcendent Reizen

Transcendent Reizen is niet alleen enorm heilzaam en voedend voor je Body, Mind & Soul, het is een bewezen methode dat al eeuwenlang gebruikt wordt door o.a. sjamanen om in de Theta Bewustzijn staat te verkeren. Tevens blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat deze staat ideaal is voor het herprogrammeren van je overtuigingen, angsten, blokkades en diepgewortelde patronen.

Dit komt doordat je met deze methode al je hersenfuncties ontwikkelt voor een geëxpandeerd en Hoog Bewustzijn. Verlichting is daardoor de normale staat van ‘zijn’ voor je lichaam en mind. Het wordt je nieuwe status quo, doordat jij een perfecte uitlijning met je lichaam en zenuwstelsel maakt. Wanneer je je Mind en Lichaam als harmonie zo verbonden hebt, is elke gedachte en elke spontane actie die daaruit voort komt een liefdevolle en groeiende voor jezelf en de wereld om je heen. Door het heractiveren van deze staat in jezelf, open je de deuren naar een hele nieuwe werkelijkheid en leven.

Transcendent Reizen is een Aardse- en Universele ervaring die écht iedereen kan.

De opnames nemen je op een zachte en diep intensieve manier mee om een verbinding met je Ziel te maken en af te reizen naar verschillende punten in jezelf en in het universum. Sommigen ervaren tijdens Transcendente Reizen dat ze naar andere werelden, dimensies en planeten afreizen. Sommigen krijgen overleden dierbaren, of guides te zien. Elke Transcendente Reis is een unieke ervaring, en toch hebben alle Transcendente Reizen iets met elkaar gemeen. Het is een transformative ervaring.

Lees maar mee wat er gezegd wordt na een Transcendente Reis:

Ervaring van Sem Evers:

Wat heeft Transcendent Reizen voor mij betekend? Het heeft voor mij alles veranderd. Het is in eerste instantie de weg geweest om mijn eigen binnenwereld te leren kennen. Vanuit daar heeft het zich ontvouwd naar buiten toe en. isalles veranderd. Mijn ervaringen met transcendente reizen zijn uiteenlopend, alle kanten op met ontmoetingen met delen met mijzelf, reizen naar de planeten, versmelting met de aarde en zo zijn er nog zoveel dingen. Zoals de ontmoeting met mijn Hogere Zelf, waaruit ik dus de verbinding me weer herinner en ik er nog elke dag gebruik van maak.”

Ervaring van Nadya van ‘t Hoff:

“Ik maak nu al zo’n twee jaar intensief transcendente reizen bij Marieke van Meijeren en ik kan wel zeggen dat ik écht fan ben. Elke reis is anders. Ik ben geregeld tussen de sterren, maar de reizen die het meeste indruk op mij maken zijn de reizen waarin ik heel dicht bij mezelf kom en waarbij ik mezelf zo diep voel en mijn ziel om mij heen voel. Op zo’n moment valt alles samen en krijg ik van mijn ziel een boodschap als een golf of een vibratie. Een golf van liefde door mij heen. Elke keer weer ben ik dan zo ontroerd. En hoe Marieke je daarin meeneemt met haar stem en het krachtige veld dat zij neerzet, dat heb ik nog nooit op zo’n manier ergens anders meegemaakt. Dat is wel heel uniek.”

Ervaring van Saar van Wonderen:

Transcendent reizen met Marieke brengt mij altijd heel veel kracht. Bij elke reis die ik doe, kom ik diep in contact met mezelf en wie ik in essentie ben. En dat is ook het fijne aan hoe Marieke het doet. Zij begeleidt je helemaal in het contact met je Ziel, om vanuit daar weer verder te reizen. Ze laat je daarin juist vrij om zelf de reis te ervaren. Het is elke keer anders, elke keer weer bijzonder. Wat mij is bijgebleven van een ervaring is dat ik de energie van de zon kon ervaren. Dat ik als het ware kon opladen in het licht van de zon. Dat gaf mij heel veel kracht. Ondanks dat het elke keer weer anders is, is transcendent reizen met Marieke altijd waardevol.”

Dit is wat je bij The Collection vol. I krijgt:

16 remasterde en opgeschoonde begeleide transcendente reizen in MP3 format om altijd en overal te volgen

10x breathwork oefeningen in combinatie met de transcendente reis

The Collection vol. I

16 Transcendente Reizen

€ 189,-

The Collection vol. I

2 Termijnen

16 Transcendente Reizen

€ 99,50

Per termijn (incl. administratiekosten)

Samen maken we een impact op de wereld

Bij iedere aankoop van The Collection planten we namens jou een boom ter herstel na de bosbranden die nog woekeren rond Frankrijk, Portugal & andere plekken over de wereld. Zonder bomen is er geen leven.

Zo maken we samen met jou een massive impact voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. We doneren aan Trees for All, die ruim 23 jaar ervaring hebben met bosaanplant en -herstel. Op deze wijze maak jij direct een grote invloed in de wereld. Samen maken we de Nieuwe Bewuste Wereld werkelijkheid.