Selecteer een pagina

25.11.2020 | Crystal

CITRIEN: Happiness Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”CITRIEN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50219″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Citrien -gebrande amethyst- is een van de meest positieve en uplifting kristallen die je kan vinden op de wereld. Met zijn positieve energie en stralende kleur breng je letterlijk het zonnetje in huis. De citrien werkt door op je zonnevlecht chakra en brengt meer levensvreugde naar je toe. Zeker in deze donkere wintermaanden, brengt de citrien lichtkracht in je huis.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE CITRIEN IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Meer zelfvertrouwen wilt voelen
  • Je concentratie wilt verbeteren en vergroten
  • De Zon in huis wilt halen

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE CITRIEN HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]De citrien is zoals je kan zien een zonnige en ook verwarmende steen. Het werkt door op je zonnevlecht chakra, waardoor je meer Zelfvertrouwen, Zelfliefde, Zelfrespect en Levensvreugde kan ervaren in je dagelijks leven. Het is een kristal dat je energie geeft en steunend werkt. .

De citrien helpt bij angsten doorbreken en transformeren in krachten. In de spirit wereld is het ook bekend als de ‘Geluks Kristal’, omdat het goed werkt in de Law of Attraction om meer geluk, succes en overvloed aan te trekken en te delen. Het laat je beseffen dat je overvloed ook verdient en dat dit voor iedereen beschikbaar is.

De citrien werkt door op je focus, zodat je gerichte aandacht kan gaan geven aan dat wat je wilt. Het helpt je om op koers te blijven van je levenspad, ook al zijn er obstakels en moeilijkheden. Je hebt de kracht en de levenswil om hier doorheen te gaan en er sterker uit te komen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop Weekend” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op 28 en 29 november 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag en zondag 28-29 november 2020. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots en hebben per tijdslot plek voor maximaal 15 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!