Selecteer een pagina

Cindy Koeman

“Join the movement for a healthy, wealthy, happy life!”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Ik was me er niet van bewust dat ik gedachten had die ik kon sturen, gedachten waren er gewoon. Totdat Michael (Pilarczyk) mij een geheel nieuw inzicht gaf over mindset. Michael en ik ontmoette elkaar in Barcelona, toen hij daar woonde op zijn boot. Het was in de periode dat hij “Dansen in de Hemel” aan het schrijven was, dat wij maandenlang zijn gaan zeilen. Aan boord las ik talloze boeken over persoonlijke ontwikkeling, over mindset, spiritualiteit en succes. En ik vroeg me af waarom ik deze kennis en wijsheid nooit op school had geleerd. Vanuit die vraag ontstond het idee wat kort daarna resulteerde in de oprichting van Mastermind Academy.

Als ondernemer begon ik direct na mijn opleiding media management met mijn eerste bedrijf Social Media At Work. Ik verzorgde social media campagnes voor een aantal grote bedrijven en voor mijn zussen, die met De FoodSisters een toonaangevend merk hebben neergezet op het gebied van afvallen en gezonde voeding. Na de oprichting van Mastermind Academy ben ik fulltime aan de slag gegaan met de organisatie achter de schermen, de marketing en de creatie van onze live events en online programma.

www.cindykoeman.nl

Testimonials about Cindy Koeman

“In eerste instantie voelde ik onrust, later kwamen tranen en dit wisselde zich af met lachen. Het was onbeschrijfelijk mooi en fijn.”

~ Anoniem

“Ik had een vol hoofd en zat niet goed in mijn lijf toen ik begon aan de sessie. Daarna had ik contact met mijn lichaam, een helder hoofd en inspiratie voor stappen die ik moest nemen waar ik al een tijd mee rondliep. Een mooie waardevolle liefdevolle ervaring.”

~ Anoniem

“Ik voelde een enorme vrijheid en ongeremdheid. Ik voelde na afloop mijn energie stromen en dankbaarheid.”

~ Anoniem

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!