3 maanden programma

The Business School Online

Breng Bewustzijn en Business in één en realiseer jouw succesvolle toekomst vandaag

3

Start 14 mei 2024 met ons samen

Leer van de pionier in Bezield Ondernemerschap

Ik ben Marieke van Meijeren, 16 jaar ondernemer en al zolang ik leef en mij kan herinneren ‘aangesloten’ met de bron. Ik heb het geluk dat ik ook nuchter ben, aards, en heel concreet non fysieke materie wil omzetten naar materie. Het altijd scheppende vermogen is een drive in mij om vorm te geven aan al mijn zielsroepingen.

Vanuit dat punt ben ik in 2015 De Bewustzijn School en in 2017 The Business School gestart, om jou alles aan te reiken zodat jij dit ook kan verwezenlijken. Het samenbrengen van bezieling, bewustzijn en business onder één dak zijn wij als eerste in Nederland en België succesvol mee gestart. We hebben meer dan 3000 ondernemers ondersteund ~online en offline~ door verschillende seminars, masterclasses, werkboeken en de opleiding The Business School.

Alles wat je niet geleerd hebt op school krijg je hier bij The Business School; intuïtieve vermogens versterken, bezield ondernemerschap, social media, geld en finance structuur, mindset, branding, marketing, bewustzijn en geluk.

Bewustzijn, Bezieling en Business in één

Het is voor vele Female Entrepreneurs zo moeilijk om met beide voeten op de grond te staan, iets concreets te bouwen en niet te verzanden, zweven of (vaak) piekeren in spirituele sferen of rampzalige tekort scenario’s.

Het is heel simpel: je hebt een gids nodig om de kloof tussen de oude manier van ondernemen en wat je (niet) is geleerd over ondernemerschap te overbruggen naar het nieuwe bezielde ondernemen dat in lijn ligt met je Ziel, Purpose en Bedrijf. Wat je ook wil, wij gaan je helpen om daar te komen.

Wat belangrijk is, is dat je jouw eigen stem vindt zodat je niet ten onder gaat in de massa. Dat je Mind rustig is en dat je een duidelijk plan en richting hebt van hoe je een bedrijf succesvol neerzet en het ook financieel uitbouwt. Dat je de Ziel van je bedrijf en product(en) de koers laat bepalen, omdat je in afstemming bent. In flow ondernemen in plaats van ‘trekken en duwen’. Daar zijn allemaal regels, wetten en strategieën voor.

Jij bepaalt jouw leven en jij bepaalt jouw leefregels. Daarin ben je krachtig! Doe je mee?

Wees de Female Entrepreneur van een bezield bedrijf dat voor jou zorgt

The Business School helpt jou om een succesvolle toekomst écht te realiseren, omdat je antwoorden krijgt op je persoonlijke en zakelijke vragen.

Je wilt dat jouw idee werkelijkheid wordt. Je wilt meer geluk ervaren in het leven, omdat je weet dat dat mogelijk is. Je verlangt naar meer diepte en spirituele begeleiding in je persoonlijke en zakelijke leven. Je wilt meer geld verdienen of anders geld gaan verdienen. Je wilt niet meer vast in het systeem zitten maar vrijheid ervaren elke dag. Dat de dag van jou is.

En dat jouw bedrijf een trotse afspiegeling is van jou.

Samen met drie vrouwelijke teachers en ondernemers, Jenny Koch, Nina Omeragic-Dokic en Annemieke Mol begeleid ik jou en likeminded Female Entrepreneurs gedurende drie maanden in The Business School online. Al onze expertise hebben we gegoten in 9 verschillende modules, 40 hapklare videolessen, Zoom coaching calls, werkboeken, cashflow-sheets, meditaties en meer.

Zodat jij werkelijk alles in handen hebt om een Bezield Bedrijf op te richten, te verdiepen en uit te bouwen vanuit je dromen.

Krijg expertise kennis van ondernemende vrouwen uit het veld

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Veel waardevolle kennis en ervaring. En ik voelde me eindelijk thuis toen ik ervaarde dat spiritualiteit heel goed kan naast ijzersterke organisatie en zakelijkheid!”

~ Ilona

Marieke van Meijeren

Coach gedurende 3 maanden & expert in Bezield Ondernemerschap.

Entrepreneur, Visionair & Creatief van: De Bewustzijn School, Leah BV, The Business School, New Earth Publishers, auteur van RISE en Brieven aan mijn Dochter

Leer van Marieke in de Modules:

Bezield Ondernemerschap
Persoonlijk & Zakelijk Meesterschap
Geldzaken & Cashflow
Balans in het Leven
Succesvol Ondernemen
Zichtbaarheid en Sales

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Dankzij jou Jenny heb ik meer inzicht gekregen over mijn kijk op geld. Jouw informatie over de archetypes en de meditatie hebben daarbij geholpen.”

~ Lisa

Jenny Koch

Expert in Finance & Life Planning.

Gecertificeerd Life Planner, coach in geld & emotie, financial planning, ervaring in de bank-en verzekeringswereld

Leer van Jenny in de Modules:

Transformeren Mindset Blokkades
Structuur & Life Plan
Geldzaken & Cashflow

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Wat ik fijn vond was vooral het werk dat Nina doet te bestuderen. Het gaf mij inspiratie om zelf grootster te denken en dit te vertalen naar praktische stappen voor mezelf.”

~ Marleen

Nina Omeragic-Dokic

Expert in Future Branding.

Head of Branding & Content van De Bewustzijn School, The Business School en New Earth Publishers

Leer van Nina in de Modules:

Succesvol Ondernemen
Future Branding & Marketing Tools
Zichtbaarheid en Sales

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Annemieke is super enthousiast en vindt haar vakgebied duidelijk super boeiend. Daardoor kan ze het goed

~ Ghislaine

Annemieke Mol

Expert in Marketing & Sales.

Content, Contemporary Teen Pop Culture Specialist en Media strateeg De Bewustzijn School

Leer van Annemieke in de Modules:

Succesvol Ondernemen
Future Branding & Marketing Tools
Zichtbaarheid en Sales

Wat krijg jein The Business School online?

Bezield ondernemerschap

Je staat stevig op je plek in je bedrijf. Je weet hoe je contact legt met de Ziel van je idee – bedrijf met je verhoogde intuïtieve vermogens. Je verstaat de taal van de Ziel en handelt er naar. Omdat je weet dat alleen vanuit dat punt iets brengen aan de wereld een overvloed oplevert. En dat je idee/bedrijf gezond en dragend voor jou zal gaan werken. In plaats van dat jij voor je bedrijf gaat werken. Gamechanger!

Persoonlijk en zakelijk meesterschap

Je verlaat jezelf niet meer als het even lastig word. Je weet wie je bent en wat je komt geven in de wereld. Dat is leiderschap. Je kent jezelf en leeft naar je eigen waarden. Zowel persoonlijk als zakelijk kies jij vanuit helderheid en zakelijk inzicht.

Transformeren van mindset blokkades

Je weet dat je gedachten jouw plafond zijn. Hier leer je manieren hoe je hier inzicht in krijgt en het omzet naar transformatie. Dat je gedachten van succes, groei en overvloed krijgt die ondersteunend zijn voor jouw leven en bedrijf. Zodat jij altijd weet hoe je dat doet.

Structuur en Actieplan

Door een duidelijk plan en met structuur weet jij je koers te blijven varen. Niks demotiveert je meer, omdat je actiegericht resultaten behaalt. Je weet dat plannen, acties en verdeling van taken key points hiervan zijn.

Balans in je leven

Hoe krijg je balans in je leven? Wij weten dat gezond eten, bewegen, mediteren, transcendente reizen en slaap belangrijk zijn voor balans in het leven. Ons welbevinden en ons vestigen in de wereld zijn hier op gegrond. Leer om weer hier naar terug te keren door jezelf te kunnen aanschouwen met verhoogd bewustzijn en jezelf opnieuw te kunnen organiseren.

Succesvol ondernemen

Je kent je grenzen. Je hebt duidelijke communicatieve skills en weet wat een succesvolle strategie inhoudt bij jouw bedrijf. Je kent jezelf als ondernemer, je visie en je missie en weet dat te vertalen naar product, prijs en promotie.

Future Branding & Marketing Tools

Design en communicatie zijn de verpakkingen van jouw product en prijs. Je straalt uit wat je diep van binnen voelt en hier krijg je dat helder met een plan. Door de synergie van prijs, product en promotie weet jij welke marketing knoppen je kan indrukken voor een succesvolle verkoop. Je verdient je eigen geld zodat je vrij leeft en kan doen met je tijd wat je wenst.

Geldzaken en cashflow

We leren het niet op school, maar wel op deze school! Geld. Ondernemen vraagt een ander vertrouwen en Mindset over geld. Hoe bereken je productprijs, hoe bouw je vermogen op en hoe werk je dagelijks met een cashflowsheet (excel sheet met je inkomsten-kosten prognose van een jaar). Leer weer vertrouwen te krijgen in geld en dat het een middel is om je leven in te richten zoals jij dat wilt en dat geld niet noodzakelijk het doel is van je leven. Jij bent leider over je geld, vol vertrouwen kijk je uit naar overvloed.

Zichtbaarheid en sales

Hoe verkoop je jouw producten (beter), dat is echt een vak apart. Verkopen zonder ‘verkoperig’ over te komen. Een van de grootste pijlers daarvan is zichtbaar zijn. Durven zichtbaar te zijn online. Ook welk social media kanaal daar het beste bij past. Jij kiest vanuit je hart en kennis en verkoopt je producten door middel van een duidelijk plan en richtlijnen voor jezelf.

“Ik kan me niet voorstellen een andere Business School te doen die alleen maar gaat over de praktische kant van het ondernemen. Het gaat juist zo erg over die persoonlijke helderheid en groei – bewustzijn! De rest van je bedrijf gaat als vanzelf stromen daarna. Je zal de juiste mensen ontmoeten, de tofste klussen aantrekken. Ik heb al een paar mindblowing jobs gehad, die ik niet eens had durven dromen en er ook al een paar in het verschiet. Ook is het meer dan praktisch genoeg. Dus ik vind het oprecht de beste Ondernemerschool die je kan doen!”

Revé Terborg

Choreografe, Danser, Founder Energy Movement

Extra voordelenvan The Business School online

R

Investeer eenmalig en doe voor altijd mee (levenslang toegang tot alles)

R

Toegang tot alle videolessen van The Business School om op elk gewenst moment te volgen

R

Je persoonlijke casussen en vragen direct aan de teachers stellen voor begeleiding tijdens de Zoom Coaching Calls

R

Alle Zoom Coaching Calls bijwonen van voorgaande, huidige en toekomstige lichtingen om altijd bij te blijven leren en als ‘stok achter de deur’

R

Je krijgt bij alle 9 modules specifieke werkboeken met oefeningen, opdrachten en vragen uit de lessen van de teachers om direct aan de slag te gaan

R

Of je net start met ondernemen of al 5+ jaar een onderneming hebt, deze opleiding geeft je nieuwe kennis, inzichten en meer

R

Deze opleiding is toepasbaar voor alle soorten ondernemers, van coaches, creatievelingen, therapeuten, winkelhebbers, artiesten, auteurs en meer

R

Je loopt de drie maanden door met een groep likeminded Female Entrepreneurs waar je steun, verbinding, herkenning en meer van krijgt

R

Het mag helemaal op eigen tempo gevolgd worden en je mag er zo lang of kort over doen als je wilt!

R

Moeiteloos toegang tot alle elementen van The Business School online via je persoonlijke leeromgeving

R

Exclusieve Transcendente Reis om te verbinden met de Ziel van je onderneming en Money Mindset Meditatie om op persoonlijk en zakelijk niveau te groeien

R

Verbind, vind steun en sluit vriendschappen met de Female Entrepreneurs via de Community Whatsapp Groep

Krijg op maat begeleiding tijdens de Zoom Coaching Calls van de teachers

The Business School Online is voor Female Entrepreneurs gemaakt door vrouwelijke ondernemers en experts uit het veld.

In The Business School Online leer je niet alleen van de ruim 40 videolessen die opgenomen zijn door deze vrouwen, maar krijg je ook op maat begeleiding op casussen en vragen die je tijdens de opleiding tegenkomt.

Gedurende 3 maanden krijg je om de week Zoom Coaching Calls met één van de teachers uit de opleiding. Tijdens deze Coaching Calls krijg jij antwoord op jouw persoonlijke en zakelijke casussen gerelateerd aan de expertise van de teacher.

Kan je een dag niet? Geen probleem! De Coaching Calls worden opgenomen en toegevoegd aan je persoonlijke leeromgeving. Daarbij kan je jouw vraag/casus vooraf insturen, zodat de teacher er antwoord op kan geven.

Het mooiste is daarbij: je krijgt niet alleen de mogelijkheid om tijdens jouw lichting aan te sluiten bij de Zoom Coaching Calls, ook krijg je toegang tot alle voorgaande coaching calls én toekomstige lichtingen om mee te doen.

Zo blijf je in elke fase van het ondernemerschap leren, steun ontvangen en groeien. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Als een soort hartslag gaven de coaching calls een ritme in m’n opleiding aan.”

~ Suzan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ook als was het niet een vraag die ik had, als een andere deelnemer het deed gaf het me toch nieuwe inzichten of inspiratie.”

~ Marleen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Dat wat ik op dat moment nodig had werd besproken. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Het bijeen komen met iedereen gaf mij veel energie!”

~ Lisa

Ontdek de 9 modules en Coaching Calls van The Business School Online

Leer in 3 maanden a.d.h.v. verschillende videolessen, werkboeken, opdrachten, Zoom Coaching Calls en meer hoe je ondernemerschapskennis -skills en -kwaliteiten naar een nieuw niveau brengt. Waarin je de transformatie maakt naar een bloeiend en gezond bedrijf dat voor jou zorgt

Onderdeel 1: Het fundament van Ondernemerschap

In onderdeel 1 van The Business School Online begin je bij het fundament. Je gaat aan de metaphorische tekentafel zitten met experts over Bezield Ondernemerschap, Mindset, Branding en Geld. Ongeacht hoe ver je in je bedrijf zit, of je niche – is het belangrijk dat de basis van jouw droom bedrijf stevig is en daarmee jij ook.

WEEK 1 Bezield Ondernemerschap & Coaching

LIVE Call Opening & Welkom met Marieke van Meijeren op 1 november 2023

Je ontvangt twee Masterclasses:

 • Masterclass Bezield Ondernemerschap I
 • Masterclass Bezield Ondernemerschap II

WEEK 2 Persoonlijk en Zakelijk Meesterschap

Je ontvangt verschillende video lessen van Marieke van Meijeren

WEEK 3 Transformeren van Mindset blokkades & Coaching

LIVE Coaching Call met Marieke van Meijeren op dinsdag 14 november 2023 van 10:00 – 11:00 uur

+ Je ontvangt verschillende video lessen van Jenny Koch

WEEK 4 Structuur en Life Plan

Je ontvangt verschillende video lessen van Jenny Koch

WEEK 5 Geldzaken en Cashflow I & Coaching

LIVE Coaching Call met Jenny Koch op dinsdag 28 november 2023 van 10:00 – 11:00 uur

+ Je ontvangt verschillende video lessen van Jenny Koch

Onderdeel 2: Het inzicht van Ondernemerschap

In onderdeel 2 van The Business School Online pak je verder door op wat je in het eerste onderdeel geleerd hebt, het is nu tijd om helderheid en inzicht te cultiveren over jezelf en je onderneming. Je breidt steeds verder je (financiele) plan uit en krijgt handvatten mee waarmee je echt een stevig, groeiend bedrijf mee (verder) bouwt. 

WEEK 6 Geldzaken en Cashflow II

Je ontvangt verschillende video lessen van Marieke van Meijeren

WEEK 7 Balans in het Leven & Coaching

LIVE Coaching Call met Marieke van Meijeren op dinsdag 12 december 2023 van 10:00 – 11:00 uur

+ Je ontvangt verschillende video lessen van Marieke van Meijeren

WEEK 8 Succesvol Ondernemen I

Je ontvangt verschillende video lessen van Marieke van Meijeren, Annemieke Mol & Nina Omeragic-Dokic

WEEK 9 Succesvol Ondernemen II

LIVE Coaching Call met Marieke van Meijeren op dinsdag 9 januari 2024 van 10:00 – 11:00 uur

+ video lessen van Marieke van Meijeren, Annemieke Mol & Nina Omeragic Dokic

Onderdeel 3: Het Ondernemen

In onderdeel 3 van The Business School Online ben je bezig met het actief toepassen van alles wat je hebt opgedaan in de afgelopen 2 maanden. Nu is het tijd om in jouw kwaliteiten als ondernemer volledig te stappen en doelgerichte stappen te nemen. Je weet voor wie je het doet en hoe je het moet doen en bouwt daarmee een financieel gezonde onderneming voor jouw toekomst.

WEEK 10 Future Branding & Marketing Tools I

Je ontvangt verschillende video lessen van Annemieke Mol en Nina Omeragic-Dokic

WEEK 11 Future Branding & Marketing Tools II & Coaching

LIVE Coaching Call met Nina Omeragic-Dokic op dinsdag 23 januari 2024 van 10:00 – 11:00 uur

+ Je ontvangt verschillende video lessen van Annemieke Mol en Nina Omeragic-Dokic

WEEK 12 Zichtbaarheid en Sales I

Je ontvangt verschillende video lessen van Marieke van Meijeren, Annemieke Mol en Nina Omeragic-Dokic

WEEK 13 Zichtbaarheid en Sales II & Coaching

LIVE Coaching Call met Annemieke Mol op dinsdag 6 februari 2024 van 10:00 – 11:00 uur

+ Je ontvangt verschillende video lessen van Marieke van Meijeren, Annemieke Mol & Nina Omeragic-Dokic

AFSLUITING

LIVE Call Afsluiting & Afronding The Business School met Marieke van Meijeren op dinsdag 20 februari 2024 van 10:00 – 11:00 uur

“The Business School is een opleiding die veel tools en inzicht geeft. Bij deze opleiding gaat het over bezield ondernemen, dat is precies wat ik zocht. Nergens anders wordt hier aandacht aan gegeven zoals bij De Bewustzijn School. Bij The Business School krijgt je onderneming een ziel en werk je volledig vanuit liefde en harmonie.”

Violetta Ignateva

(Relatie) Coach

Tijdelijk ontvang je ook deze bonussen:

+ Bonus als deelnemer van The Business School tw.v. €2500

63% korting op The Business School online

Exclusief beschikbaar gedurende 48 uur!

The Business School Online is jouw opleiding om te floreren als vrouwelijke ondernemer en gebruik te maken van je grootste krachten. Je brengt Bewustzijn, Bezieling en Business in één gedurende 3 maanden onder begeleiding van vrouwelijke teachers uit het veld.

Alleen de komende 48 uur is deze hoge korting voor je beschikbaar om aan te sluiten bij de lichting van mei 2024!

+ Bonus als deelnemer van The Business School tw.v. €500

Ticket naar Live Netwerk Event ‘Rise of the Female Entrepreneur in september

Kom samen op woensdag 11 september 2024 met de Likeminded Female Entrepreneurs uit The Business School Online tijdens de netwerkdag van 10:30 tot 15:30!

Een dag om samenzijn te vieren, vriendschappen te sluiten, te netwerken met de community en vooral te leren van elkaar en van de trainers uit de opleiding.

Op de dag zelf kan je live je business vragen stellen en antwoorden ontvangen van de teachers tijdens de live Q&A panel en brainstormen en casussen oplossen tijdens de workshop.

Tevens begeleidt Marieke je tijdens het netwerk evenement op een helende Transcendente Reis ervaring, wat voor velen een lifechanging ervaring is te midden van een heilige plek als de Keizersgrachtkerk, live verbonden met honderden likeminded vrouwen.

Alleen beschikbaar voor eenmalige- of 6 termijnbetalingen
+ Bonus als deelnemer van The Business School tw.v. €130

Driedelige Workshop Supernatural Human

Ons meest succesvolle online workshop met betrekking tot bewustzijnsontwikkeling en -expansie. De driedelige online workshop baant een weg voor je om te tappen in jouw multidimensionaliteit. Om verbinding te leggen met een andere frequentie, waarmee jij direct invloed uitoefent op deze werkelijkheid. Je bent in wezen eindeloze energie, dat energie kan genereren, delen, vermenigvuldigen en sturen. Door jezelf weer te herinneren aan dit vermogen, de technieken te leren, open jij de deuren naar een wonderlijk bestaan waarin alles mogelijk is voor je.

De driedelige online workshop bestaat uit:

 • Drie video sessies van 1,5 uur en een video met aanvullende informatie over een van de oefeningen
 • Een galactische TR aan het einde van de derde sessie
 • Toegang tot de belangrijkste techniek om je multidimensionaliteit te activeren en ervaren
 • Gekaderde en gestructureerde informatie, kennis en tools waar je direct mee transformaties doormaakt
Alleen beschikbaar voor eenmalige- of 6 termijnbetalingen
 + Bonus als deelnemer van The Business School t.w.v. onschatbare waarde

Toegang tot alle voorgaande, huidige en toekomstige Zoom Coaching Call Sessies

Voor meer verdieping en verrijking van je ondernemerschap krijg je toegang tot de voorgaande én toekomstige Zoom Coaching Calls van de trainers.

Zo kan je direct nog meer kennis opdoen uit ‘het veld’ en nieuwe inzichten toepassen op je eigen onderneming. Daarbij heb je levenslang toegang en de mogelijkheid om je eigen casussen en vragen in te brengen bij de nieuwe zoom coaching calls met de trainers, als stok achter de deur en om te blijven groeien.

The Business School Online

Betaal in één keer

€3999

1499,-*

 

*Actieprijs geldig tot 25 april 2024

Betaal de opleiding in 6 termijnen

€699

279,-*

Prijs per termijn. Totaal inclusief administratiekosten is 1674,-*
*Actieprijs geldig tot 25 april 2024

Betaal de opleiding in 12 termijnen

€390

167*

Prijs per termijn. Totaal inclusief administratiekosten is € 2004,-*
*Actieprijs geldig tot 25 april 2024

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze opleiding?

~ Voor de (spirituele) Gamechangers die actief het verschil willen maken in deze wereld. Mensen die ondernemend en gevoed zijn van een innerlijke drive. Die weten dat er meer in het leven zit, dan dat er nu uitkomt. Wil je echt gaan staan voor jezelf, je idee en bedrijf? Dan is dit programma helemaal een match voor jou.
~ Mensen die weten dat kennis, verbinding naar je eigen wijsheid en ervaringen opdoen het meest kostbare is wat er maar is in de wereld. Immers zit al dat goud dan in jou. En dat goud ga je delen met de wereld. Doe mee!
~ En wetend dat je valt in een groep van gelijkgestemden. Jouw netwerk is key voor accountability en realisatie van jouw idee of doorgroei van jouw bedrijf. Hierin vind je waardevolle gesprekken, wijze lessen van elkaar en gezelligheid. Immers, doe je het niet alleen, maar samen! Samen bouwen we aan de Nieuwe Wereld, ieder op zijn unieke plek.

Wat krijg ik allemaal?

 • Gedurende 3 maanden elke 2 weken gerichte begeleiding via uur durende zoom calls met Marieke van Meijeren
 • Praktische video lessen van verschillende experts over o.a. Marketing, Finance, Branding, Persoonlijke Ontwikkeling, Ondernemerschap & meer
 • Eigen online omgeving met alle content
 • Compleet en uitgebreid online werkboek om je proces bij te houden, inzichten op te doen en opdrachten mee uit te werken
 • Een compleet excel sheet waarmee jij je financiën direct op orde krijgt en inzicht hebt hoe jouw jaar eruit komt te zien
 • Community van likeminded souls voor jouw accountability, verbinding en inspiratie

Moet ik al ondernemer zijn?

Nee, je moet niet al ondernemer zijn. Het is wel aan te raden dat je al een idee hebt dat je wilt realiseren zodat je actief gebruik maakt van de coaching calls en de casussen om van te leren en direct toe te passen.

Wat als ik al een tijdje ondernemer ben, is het dan wat voor mij?

Zeker! Juist ook voor ondernemers die al een tijd aan het ondernemen zijn en hun bedrijf/bedrijven willen laten groeien, financieel stabiliteit voor de toekomst verlangen en voelen dat ze meer uit hun onderneming kunnen halen is deze opleiding perfect.

Tot wanneer blijven de videolessen beschikbaar?

Alle video lessen blijven voor altijd voor je beschikbaar. Je vindt deze in je persoonlijke online omgeving na aanmelding.

Kan ik vragen stellen?

Ja! In de live zoom calls krijg je de mogelijkheid om je persoonlijke en zakelijke vragen in te brengen, waarop Marieke je kan helpen en begeleiden en in de besloten community.

Ben ik veel tijd kwijt met het volgen van de opleiding?

De tijd die jij er bewust en dedicated aan toewijdt is aan jou. Je hebt minimaal gedurende 3 maanden +/- 1,5 uur per week te reserveren voor de online video lessen en/of zoom calls. The rest is up to you.

Tot wanneer geldt welke actie?

 • €1100,- korting geldt tot 1 januari 2023 (€1699 i.p.v. €2799)
 • €1000,- korting geldt tot 7 februari 2023 (€1799 i.p.v. €2799)
 • Buy one, give one free geldt tot 7 februari 2023 (ontvang 2 plekken voor de prijs van 1: jij kiest je eigen tweede persoon) 

Wat als ik wil annuleren?

Dat zouden we ontzettend jammer vinden! Je kan hier alles vinden over ons restitutie- en annuleringsbeleid: https://debewustzijnschool.nl/algemene-voorwaarden/. We geven geen geld terug voor verandering van gedachten.

Komt er nog een groep?

Waarschijnlijk wel! Dit is de 8e lichting van The Business School, waarvan het onze eerste online editie is. Deze ronde vragen we feedback en zullen we het programma gaan optimaliseren voor de volgende groep. Wanneer deze groep exact van start gaat kunnen we nog niet zeggen.