Selecteer een pagina

Breng je spirit, mind & body in balans

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Breng je spirit, mind & body in balans” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”13217″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

We bestaan als mens uit drie onderdelen: Spirit, Mind & Body. In de ideale situatie zijn deze drie onderdelen van ons mens-zijn in balans. Als deze drie onderdelen met elkaar samenwerken, versterken ze elkaar en kun jij jouw licht met alle talenten, die je hebt, laten schijnen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

De conditionering

Door alle ervaringen die we hebben opgedaan, de mensen die we hebben ontmoet en de omgeving waar we vandaan komen, zijn we op een bepaalde manier geprogrammeerd. De manier waarop je reageert op situaties en in het dagelijks leven komt voort uit deze zogenaamde conditionering. Zo kan het zijn dat iemand ooit tegen je heeft gezegd dat je iets niet kan, waardoor jij je bent gaan identificeren met deze overtuiging. Deze overtuiging zit inmiddels zo in je systeem dat je er op dit moment tegenaan loopt en het door kan werken in de manier waarop je naar jezelf kijkt. We leven vaker vanuit ons hoofd dan vanuit ons hart, wat ons nog wel eens afremt om het leven te creëren waar wij voldoening, vrijheid en energie door ervaren.

[dt_gap height=”8″ /]

Uit balans

Wat me opvalt is dat bij veel mensen deze drie onderdelen uit balans zijn en dat de grootste disbalans in onze mind zit. Onze mind overmeestert als het ware onze spirit, waardoor we moeite hebben om te voelen, we zijn verdoofd en voelen in veel gevallen alleen extreme gemoedstoestanden. Onze mind heeft ook effect op ons fysieke systeem, omdat onzekere gedachten, twijfels, piekeren en malen een uitwerking heeft op onze fysieke gezondheid, denk aan rugklachten, hoofdpijn, maagpijn, burn-outs, e.d. Daar is overigens niets mis mee, het is zoals het is.

[dt_gap height=”8″ /]

Interne software-update!

Het goede nieuws is dat we dit met ons 5% bewustzijn kunnen veranderen. We zijn namelijk ooit op een bepaalde manier geprogrammeerd en dat kan jij herprogrammeren. Jij kan jezelf een software-update geven! Jij bent in staat en hebt alles in je om de situatie te veranderen en daarmee jezelf te verlichten. Dit begint bij bewustwording van hoe jouw systeem werkt en wat jou momenteel afremt. Als je de punten aanpakt dan kun je de vertaalslag maken om jouw spirit, mind en body te laten samenwerken. Dit is hoe dat ik het zie:

[dt_gap height=”8″ /]

Spirit

Oftewel je werkelijke ik, oftewel je ziel, jouw kern, is onze innerlijke ‘strateeg’. Het is de strateeg die precies weet welk pad voor jou weggelegd is en geeft jou signalen door middel van een ‘ingeving’, het ‘onderbuikgevoel’ en intuïtie welke weg jij mag inslaan. Het is de vrouwelijke energie die luistert, voelt en waarneemt.

[dt_gap height=”8″ /]

Mind

Onze mind is degene die tot actie overgaat, het is degene die plannen bedenkt hoe het in de realiteit kan worden omgezet. Het is de mannelijke energie die gaat voor resultaat, degene die daadkracht uitstraalt en de stappen uitdenkt en de juiste informatie en tools bij elkaar zoekt.

[dt_gap height=”8″ /]

Body

Ons fysieke gestel is degene die het ook daadwerkelijk uitvoert, die ons de letterlijke stappen laat zetten en dat wat er bedacht is door onze mind in de werkelijkheid brengt.

Laat jouw systeem voor je werken door je bewust te worden van hoe het nu werkt. Gun jezelf de verlichting. En als je nu denkt: Ik weet niet of ik dat kan, bedenk dan dat jouw geconditioneerde brein dit tegen je zegt en dat jouw werkelijke ik heel goed weet dat jij alles in je hebt om jezelf lichter te voelen en fundamenteel een fijner gevoel te ervaren. Dat de dalen niet zo diep meer zijn en je steeds hoger gaat vibreren. Dat is namelijk helemaal de bedoeling! Jij hebt alles in je. En er zijn genoeg mensen die jou in dat proces kunnen begeleiden.

[dt_gap height=”8″ /]

Ik begeleid jou er graag bij en kijk ernaar uit je te ontvangen bij mijn workshop Your Revolution op de oneven zaterdagen. Of neem een kijkje op mijn website en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat ik kan adviseren wat voor jou op dit moment het meest geschikte middel is om jouw persoonlijke groei te realiseren![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ga je op de automatische piloot door? 

Gun jezelf Your Revolution en ervaar hoe jouw leven onomkeerbaar lichter wordt. Renee Westerbaan begeleidt je graag in dat proces! Volg de workshop Your Revolution op de oneven weken op zaterdag van 11.30 – 13.00 uur. Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen!

[dt_gap height=”5″ /]

Meer lezen of luisteren van Renee Westerbaan?

3 basiselementen jij nodig hebt om Your Revolution te laten intreden
Instant Guiding 15 min podcast: Hoe jij je zelfvertrouwen kan laten groeien

[dt_gap height=”5″ /]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Volg ons voor dagelijkse inspiratie & spirituele content via Facebook en Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!