‘RISE’

Spirituele Autobiografie

“RISE” zal je Ziel activeren, laten opstaan en laten spreken. En je leven na elke bladzijde intens veranderen richting een ontwaakt en uit liefde gedreven bestaan.

Zij is je Guide naar een authentiek, spiritueel en geïntegreerd bestaan.
Marieke van Meijeren laat in haar debuut ‘RISE’ zien hoe je als mens volledig en krachtig jezelf kunt zijn en daarmee meer liefde, geluk en vrijheid ervaart in het leven. Ze laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven die zelfs de dood overstijgt. Door het herwinnen van Puur Bewustzijn en in de diepte te weten wat (Ziel) jij bent, ontstaat de verbinding weer die dwars door alle lagen, dimensies en ruimtes gaat. Een verbinding die voor wonderen, pshycic abilities en creativiteit zorgt.

Wij hebben van jongs af aan geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld en Marieke pleit er in “RISE” voor dat we die verwachtingen en illusies nu loslaten en herontdekken wie en ‘wat’ we echt zijn.

 Je kijk op het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

RISE is naast de Spirituele Autobiografie van Marieke, ook een Ziel Activatie boek voor jou als lezer om je eigen Ziel wakkerder te maken, ervaren en beleven. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door écht jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je gewenste leven leiden. Ontdek wie jij was. Zo staat namelijk de wat in je op. Je Ziel. Je Licht.

Ontdek hands-on, door de meditaties, poëzie, de afbeeldingen, opdrachten -zoals transcendente reizen, videos, audio, schrijfopdrachten- wat een spirituele structuur jou kan brengen, universele wijsheden jou te geven hebben en dat we op een bijzonder kenter punt staan naar ‘De Nieuwe Wereld’. RISE!

Zou het niet geweldig voelen om krachtig, geaard en volledig jezelf te zijn? ‘RISE’ is intens, authentiek en kwetsbaar en Marieke van Meijeren inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een meeslepend verhaal over een bijna dood ervaring, liefde, vertrouwen en overwinning. Een verhaal over steeds moedig opnieuw kiezen om op te staan in de liefde en voor het Licht.

~This book will Light up your Soul!~

Ik zit hier op een fijn stil terras je heerlijke boek te lezen. Na elke paragraaf ben ik er even stil van, het maakt van alles in me los.
Een oudere meneer gaat zitten bij het tafeltje naast me en vraagt of mijn boek spannend is. Ik zeg dat het vooral heel mooi is. Hij vraagt waar het over gaat, en na even denken zeg ik “een reis naar binnen”. Dan kijkt een mevrouw van nog een ander tafeltje op en zegt “Ooh jij bent Rise aan het lezen! Ik herken de lay-out, ik ben m ook aan het lezen!”. Prachtvrouw, prachtboek! Dankje voor deze mooie bijdrage aan de wereld

Ik ben echt diep onder de indruk van je boek! Ik heb het met tranen in mijn ogen uitgelezen, zo mooi! Het heeft me diep geraakt. Wat ben jij een mooi mens en wat ben ik dankbaar dat je je verhaal met de wereld hebt gedeeld. Ik ben geen echte mega lezer en als ik een boek lees, dan ben ik heel slow met lezen en kan het dus heel lang duren.. Maar jouw boek: WOW!! Ga er als een malle doorheen… Het boek is al een transcendente reis op zich.

Wauwwwww.. Wat een prachtig boek heb je geschreven. Tranen rolden verschillende keren over mijn wangen. Wat heb jij veel mee moeten maken om te komen waar je nu staat. Het eerste gedeelte heb ik in één dag uitgelezen. Diepe buiging voor jou, lieve Marieke.

Super fijn boek, mooi opgebouwd, van jouw inspirerende verhaal tot ook de wijze lessen die je doorgeeft. Perfecte combinatie tussen leren & inspireren. Veel herkenning, niet de Bijna Dood Ervaring (BDE), maar de algehele herkenning is erg fijn. Soms voel ik me namelijk best alleen hier zo, met alles wat ik ervaar en voel. Voel me daarin vaak niet thuis bij anderen. Maar bij jou voel ik dat wel. Dus dank voor je prachtige boek!

Ik kon dit boek niet in 1 keer uitlezen. Niet omdat het mij niet pakte, maar omdat ik steeds bij moest komen om alles echt goed te voelen. Het is super fijn geschreven in hoofdstukjes. Het raakt je. Ik snap nu ook dat Marieke het een activatie boek noemt, want dat is het ook. Het stroomt al dagen, de woorden, inspiratie, gevoelens. Het is diep, en ook niet alleen maar mooi wat er boven komt. Maar ik snap nu waarom ik dit mag voelen. Het heelt. En het tilt je op.

Lieve Marieke, op andere momenten, als mijn zoontje (10mnd) thuis is, kan ik ook je boek lezen. Hij komt er bij zitten of speelt naast me. De energie je boek is zo zuiver en schoon. Easy to connect with.
Prachtig!
Voor het eerst (nog nooit gevoeld) voel ik jouw boek als een sterke kracht aan. Het is fijn om je boek dicht in mijn buurt te hebben, merk ik. Ik was ontroerd jouw boek te voelen. Fysiek dan he. Ik krijg het moeilijk uitgelegd wat ik voel bij jouw boek en dan had ik nog geen woord gelezen he! Heel bijzonder en heel dankbaar!

Marieke van Meijeren

Ondernemer, spreekster, schrijver, maar vooral Light Rider

Marieke is eigenaar van De Bewustzijn School & The Business School in Amsterdam. Inmiddels heeft ze tienduizenden mensen online en offline geïnspireerd en bewogen met haar liefde, wijsheid en humor naar een spiritueel geïntegreerd leven vol innerlijke rust, verbinding en liefde.