Selecteer een pagina

24.11.2020 | Crystal

BLAUWE OBSIDIAAN: Alchemist Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”BLAUWE OBSIDIAAN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50144″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Blauwe Obsidiaan is dé Lichtwerkers Kristal, maar in de kristallen wereld ook bekend als de Alchemist Kristal. Met een hele hoge frequentie en bijzondere uiterlijk gevormd door snelle afkoeling vanuit de Vulkaan. Het lijkt veel op glas, maar is een echt Magic Crystal. Mensen die bezig zijn hun Spirituele Gaves te ontwikkelen werken graag met Blauwe Obsidiaan.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE BLAUWE OBSIDIAAN IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Beter wilt worden in helder communiceren met je omgeving en Spirit Wereld
  • Je Energie in je Body, Mind en Spirit beter wilt laten stromen
  • Je wilt ontdekken wat jouw Spirituele Pad en Gaves zijn

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE BLAUWE OBSIDIAAN HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]Blauwe Obsidiaan wordt in de Spirituele Wereld veelal gebruikt als inzichtgevende en reinigende steen. Het is Alchemist steen, wat betekent dat het transformerend werkt. De Blauwe Obsidiaan gebruik je om negatieve gedachten en emoties om te zetten naar werkbare gedachten en emoties. Je leert je bagage op te ruimen.

Het is een kristal met een erg hoge frequentie, daarom is het vaak fijn om er een ‘grondende’ steen of kristal bij te gebruiken wanneer je er mee werkt. Het leert je helder te communiceren met de Spirit Wereld en ook met je omgeving. Dit kristal werkt op je Keel-, Derde Oog en Kruin Chakra.

Door de hoge frequentie en reinigingskracht is dit de ultieme kristal om te gebruiken op je Spirituele Pad. Het biedt helderheid, net zo helder als dat de kristal zelf is, en leert je helder en duidelijk te communiceren. De hoge frequentie helpt om oude bagage, emoties en trauma’s in veiligheid en zachtheid op te kunnen ruimen en ruimte te maken voor positieve en krachtige transformaties in jezelf.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop Weekend” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op 28 en 29 november 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag en zondag 28-29 november 2020. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots en hebben per tijdslot plek voor maximaal 15 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!