Bewust Moederschap

Gratis Online Les voor moeders (to be) en likeminded ouders

Door je in te schrijven word je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van De Bewustzijn School en mariekevanmeijeren.com en ga je akkoord met de privacyverklaring. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam en je kan je altijd afmelden.

Als moeder (to be) heb jij een van de grootste cadeaus aan je kind(eren) gegeven, namelijk: het leven. En dan begint het avontuur samen, de opvoeding en het zien floreren van je kindje. Maar niemand die het je werkelijk leert.

Misschien herken je jezelf in het volgende:

R

Je voelt je soms overweldigd door de vele verantwoordelijkheden en uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt

R

Je voelt je soms onzeker over de keuzes die je maakt voor jezelf en je kinderen

R

Je maak je zorgen over het vinden van de juiste balans tussen werk, gezin en persoonlijke tijd

R

Je weet niet hoe je jouw bewuste visie combineert met de wereld om je heen met alle meningen, gedachten en manieren

Het is oké, je bent niet alleen. Veel moeders (to be) ervaren deze gevoelens. Bewust moederschap gaat verder dan alleen het opvoeden van je kinderen. Het is een reis van zelfontdekking, groei en het maken van bewuste keuzes voor zowel jezelf als je gezin.

Verwacht verbinding, herkenning en diepe wijsheden in deze online les samen met Marieke van Meijeren. De online class “Bewust Moederschap” is geheel gratis te volgen.

Marieke van Meijeren deelt in deze gratis online les haar wijsheden in intuïtief opvoeden. Ze behandelt verschillende zaken die jij als moeder (to be) kan tegenkomen. Vragen als:

🌹 Hoe ga je om met grote gevoelens van je kindje (woede aanvallen, slaap-, eet problemen) ?
🌹 Hoe voed je intuïtief op vanuit verhoogd bewustzijn?
🌹 Hoe ga je om met ‘schermtijd’ van je kind(eren)?
🌹 Hoe connect je weer als de verbinding verbroken is tussen moeder en kind?
🌹 Hoe ga je om met je eigen grote gevoelens als een kindje eraan komt of er al is?
🌹 Hoe creëer je ‘me-time’ als moeder?

Laat je inspireren door Marieke, ervaar een nieuwe verbondenheid en vertrouwen en voel de herkenning in de verhalen die worden gedeeld

De gratis live class bestaat uit 3 delen:

Online Les & Free Flowing Talk over Bewust Moederschap
– Q&Awaarin Marieke ingezonden vragen beantwoordt.
Voorlezen uit Brieven aan mijn Dochter over Bewust Moederschap & Verbinding

Schrijf je in voor de gratis les “Bewust Moederschap”