Selecteer een pagina

14.10.2020 | Crystal

BERGKRISTAL GEODE: Zuivere Heler Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”BERGKRISTAL GEODE” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”48247″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Bergkristal Geode is een bijzonder fijne steen, waar alle energie en krachten geconcentreerd binnenin zit. Een kristal dat een ervaring met zich mee brengt, doordat de schoonheid binnenin zit en je pas te zien krijgt als je het opent. De Geode herinnert ons dat je de kracht en heling altijd in jezelf vindt.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE BERGKRISTAL GEODE IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Op zoek bent naar helderheid en antwoorden uit jezelf
  • Je gevoel van veiligheid en universele bescherming wilt versterken
  • Net begint met je persoonlijk kristallen collectie, of op zoek bent naar een fundamenteel kristal

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE BERGKRISTAL GEODE HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]Net zoals de ‘normale’ Bergkristal is de Geode een van de meest bekende en meest gebruikte kristallen voor bij meditaties, reiniging en heling. Ook heeft de Bergkristal Geode een hoge frequentie en een high power, om je snel met het universe licht te verbinden. Het grootste verschil zit ‘m in dat de ‘normale’ Bergkristal de energie uitzendt, waarbij de energie bij de Geode geconcentreerd is.

Het is ook een perfect kristal om je andere kristallen mee te zuiveren en in hun eigen energie weer op te laden. Zo ook werkt het op ruimtes en op jou. Wanneer je ‘uitgeleefd’ en zonder energie zit, is mediteren met de Geode een perfecte manier om je eigen energie level weer op te laden. Het verhoogt ook de energetische frequentie in ruimtes en zuivert jouw energie.

De kracht van de geode zit binnenin en dat is waar dit kristal jou ook aan herinnert. Je bent al compleet en wonderlijk vanuit jezelf en alles wat je nodig hebt zit in jou. Roep de energie van de geode op om je hierin te begeleiden en je zult zien hoe makkelijk het wordt voor jezelf om naar binnen te keren voor rust, helderheid, heling en kracht.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op Zondag 18 oktober 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag 18 oktober. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots van een uur tussen 09:00 – 15:00 uur op zondag 18 oktober en hebben per tijdslot plek voor maximaal 30 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!