Selecteer een pagina

1.03.2018 | Online School

De helende werking van Apofyliet

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”De helende werking van Apofyliet” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8119″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Na een jaar weer een nieuw kristal. Zoals velen van jullie weten liggen er in de school overal mineralen en kristallen. Dit zijn de Chakra’s van De Bewustzijn School. Immers is zij als ziel-energie getransformeerd door mijn handen naar materie-lichaam. En is zij dus niets anders dan jij. Zij heeft een ziel en lichaam en jij ook.

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

  • De Helende Werking van dit Krachtige Kristal kan ook jou helpen in spirituele ontwikkeling naar het maken van concrete plannen *

Nu ik weg ben fysiek voor een tijd. Rees de vraag omhoog wat blijft ‘ervan mijn ziel’ dan die Hoogte houden. De energie van Samen, Verbonden, intuïtief en aarde.

De energie waarin alles moeiteloos bij ons geboren word. Waarin wij van niets iets maken. Zoals deze prachtige nieuwe tak: De Online School wat vanaf de start een succes is. En wat maakt iets tot een succes? Voor mij is dat als ik aan iemand iets vraag: er een heel duidelijk en concreet antwoord komt met een plan. Dan heeft diegene de kunst van ‘visie omzetten naar onderneming doorleeft en begrepen voor zichzelf. Het werkt simpelweg.

Apofyliet is het cadeau wat achter blijft in De School. Deze Krachtige Kristal die ook wel gerankt word als A Kristal betekend het volgende:  Apofyliet bezit een hoge vibratie, is verbonden met de Engelen en is drager van de Akasha-kronieken. In een ruimte versterkt de steen de energieën. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden.

Tijdens (trance) reizen buiten het lichaam houdt Apofylliet een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat informatie makkelijk onthouden wordt. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. De steen helpt bij onbalans.

Apofylliet is een steen van waarheid en zorgt voor erkenning van iemands ware zelf. Hij geeft je het volgende:

  • Kalmerende werking
  • effectief bij stress
  • heft negatieve denkpatronen op
  • bevrijdt onderdrukte emoties
  • overwint angst en bezorgdheid
  • Helpt je onzekerheden accepteren.“ Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Helpt je reizen naar vorige levens. Apofylliet is hét hulpmiddel bij reiki of energie behandelingen. De cliënt kan zich dieper ontspannen en is ontvankelijker.

Daarom is dit Kristal mijn cadeau aan alle mensen die werken bij De Bewustzijn School en naar de Bewustzijn School toekomen. Iedereen die naar mijn les: Sacred Spirit Session komt, weet dan dat dit Kristal vaak ingezet zal gaan worden bij het bouwen van een Opening – Vortex om naar Nieuwe Hoogtes te gaan en vooral er daarna ook er echt wat concreets mee te doen.

Immers is dat je geboorterecht, neerzetten wat jij dan voor jezelf ziet als ultieme visie-droom.

Als je de deuren binnen loopt en deze krachtige witte groots ziet staan op de bar midden in de hal, dat zij jou ook wat komt geven.

In Liefde,

Marieke van Meijeren

Oprichtster: De Bewustzijn School

The Light Rider[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]oMeer weten over het huren van een locatie?
Neem een kijkje op onze verhuur page

Jouw merk impactvol neerzetten & op unieke wijze laten groeien?
Word onze Heart Brand Partner

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!