Selecteer een pagina

Angst om jezelf te verliezen

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Angst om jezelf te verliezen” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”13085″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Angst om jezelf te verliezen is de grootste sluipmoordenaar in een tijdperk van stress en rare kwalen. Of zijn het signalen van ons interne systeem, om anders te denken en handelen?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Wees eerlijk naar jezelf

Anyway, wees nou eerlijk. In een wereld waarin iedereen opzoek is naar zichzelf, moet jezelf toch eerst ergens zijn verloren onderweg? Je hebt ergens in je leven de keuze gemaakt om dat verlies toe te laten. Om vervolgens druk op zoek te gaan naar de beste quick fix methode.

[dt_gap height=”8″ /]

Stop met zoeken buiten jezelf

Trek jezelf achter die poppenkast vandaan, zie de waanzin onder ogen. Elimineer wat geen waarde heeft en kies om te leven in vrijheid. Hoe doe ik dat dan Erik?

Kijk wat je gedaan hebt om te staan waar je nu staat. Wat heeft ervoor gezorgd dat je de resultaten hebt die je nu hebt? Niets is daar nu zonder een reden. En natuurlijk: Omstandigheden. Snap ik. Als je niet tevreden bent met je resultaat, verander dan je acties. Of accepteer wat er is en hoe het is. Te simpel? Maak het niet te moeilijk voor jezelf. Kom je er niet helemaal uit alleen? Zoek dan een goede coach die je kan helpen inzien wat je anders kan doen om je resultaten te verbeteren.

[dt_gap height=”8″ /]

Zou het kunnen helpen, als je een coach zoekt die wel begrijpt waar jij staat?

Uit een boekje is leuk, maar als echt pleuris uitbreekt sta je ook niet met je handboek voor angstige gedachten en gebeurtenissen, je notitieblokje en je begrippenlijst klaar toch? Het is de ervaring die leert, zoals je hebt leren fietsen door onderuit te gaan. Keer op keer. Wat doe je nu? Je gaat op je bek, keer op keer. Wees niet bang om te vallen en om fouten te maken, daar leer je van. Als je er iets mee doet tenminste.

[dt_gap height=”8″ /]

Kies je voor zijwieltjes of wil je zelf leren fietsen?

Grow up! Je bent als kind gekomen waar je nu staat en natuurlijk wil je je speelsheid  behouden. Maar je bent nu geen baby meer. Als je dan het grandioze inzicht hebt dat je klaar bent met je geneuzel, je er zelf niet helemaal uitkomt omdat je blijft doen wat je nu doet…. Maar wel het ego even aan de kant durft te zetten. En werkelijk bereid bent om met een coach aan de slag te gaan: Zou het je dan kunnen helpen om iemand in handen te nemen die zelf daar heeft gestaan waar jij nu staat? Of je doet het zelf, maar doe het dan verdomme ook! En hou op met klagen, want je bent niet zielig. Angst om jezelf te verliezen is geen grap. Het is tijd om daar wat aan te gaan doen, als je er mee rond blijft lopen en denkt daarmee grappig te zijn is dat een kinderachtige keuze.

Zeg nou zelf; ben je niet helemaal klaar met dat gezeik van jezelf en die waangedachten?

[dt_gap height=”8″ /]

Je bent mooi en goed zoals je bent, alleen zie je het nu even niet.

Wees niet bang voor jezelf of om jezelf te verliezen.
Wees niet bang voor je eigen licht en om op je eigen podium te staan.
Wees niet bang om je eigen ruimte in te nemen, je bent slechts bang om de shit van jezelf en de shit van een ander achter je te laten. En dat zijn allemaal slechts gedachten, die kun je elimineren.
Net zoals je ‘t ooit hebt toegelaten om in je hoofd te laten komen.
Kies je nu om deze gedachte weer vriendelijk te gaan.

Nou mooierd 😉 Ik wens je een mooie dag toe![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil jij je weer gaan verbinden met wie je echt bent?

Erik de Graaf is Transformation & Mindset Coach en geeft les op De Bewustzijn School. In de les ‘De Verademing’ ga je mee in een veilige setting waar je met ademhaling de diepte in gaat. Voorbij je ratio, om te voelen en ervaren wat er echt is. Wil jij je weer gaan verbinden met wie je echt bent? Kom dan een keertje langs op de oneven woensdagen van 9.30-11.00!

[dt_gap height=”5″ /]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook of Instagram en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!