Selecteer een pagina

11.12.2020 | Astrologie

The Age of Aquarius: A breath of fresh Air

Yesssss. The moment we’ve all been waiting for is finally here! Op 17 december verlaat Saturnus de steenbok en gaat die gevolgd door Jupiter op 19 december naar waterman. En dan… Op 21 december 2020, de dag van de winterzonnewende, zal het eindelijk plaatsvinden: een enorm grote conjunctie die het Aquarius tijdperk in full force zal activeren. Dit is hét moment om gezamenlijk het proces van planetaire bevrijding te versnellen. Are you in?

JUPITER SATURNUS CONJUNCTIE | VRIJHEID WAARHEID & VERLICHTING

De krachtige Jupiter Saturnus conjunctie op 21 december zal een ​​portaal creëren waardoor ons bewustzijn zal verenigen en het Aquariustijdperk op gang zal komen. Deze krachtige shift zal voor de meesten geleidelijk zichtbaar worden. Conjuncties zijn als nieuwe manen: ze brengen nieuwe energie, een nieuwe start en in Waterman gaat dat over vrijheid, waarheid, verlichting en het eren van het individu. Jouw eigen uniekheid eren dus. Tegelijkertijd is het een heel sociaal teken. Het draait daarom  ook om het eren van de samenleving, de gemeenschap en de groepen waartoe we behoren.

Stel je voor: een wereld waar we als mensheid samenkomen, als één geest. We hoeven het niet over alles eens te zijn, zolang we elkaars verschillen respecteren en ons blijven focussen op het hart. Want uiteindelijk  willen we allemaal hetzelfde: in overvloed leven, liefde geven en ontvangen en verbinding voelen met onszelf, de ander en de wereld. Dit is iets universeels. En als we ons concentreren op die dingen in plaats van op de dingen die ons van elkaar onderscheiden, kunnen we ons bewustzijn verenigen en ontstaat er een diepe heling. Zo brengen we iedereen naar deze nieuwe Age Of Aquarius: een tijdperk van liefde, eenheid en empowerment. Wat een prachtig vooruitzicht!

HET EINDE VAN EEN 200-JARIGE CYCLUS

Het is belangrijk om te bedenken dat Jupiter en Saturnus  om de 20 jaar samenkomen. Het laatste jaar dat ze aan elkaar gekoppeld waren was in 1999 in het in het teken van Stier en nu, in het dynamische jaar 2020, gebeurt dat in het luchtteken Waterman. De volgende koppeling die Jupiter en Saturnus samen zullen doen, zal in 2039 plaatsvinden in het teken van weegschaal. Ook een luchtteken. Maar, de komende 20 jaar houden we de focus op het luchtteken waterman.

Met deze focus op waterman in de komende jaren en het lucht-element in de komende 200 jaar zullen we ons gaan richten op sociale vooruitgang, nieuwe concepten, intellectuele ontwikkeling en het verhogen van ons bewustzijn. Het gaat dus om het ontwikkelen van de kracht van onze geest, zowel individueel als collectief. De Jupiter Saturnus conjunctie is daarom een prachtig moment om jóúw uniekheid te eren en tegelijkertijd de verschillen tussen ons als mensen onderling te respecteren zonder dat we verdeeld hoeven zijn.

ZIELSOVEREENKOMSTEN

2020 was een bewogen jaar met veel verdeeldheid: denk aan de verschillende movements die dit jaar actief waren en de Covid-situatie. Maar ook op persoonlijk niveau is er veel van ons gevraagd waardoor velen moesten terugkeren naar hun eigen persoonlijke kracht. Deze uitdagingen zou je ook wel zielsovereenkomsten kunnen noemen. Zielsovereenkomsten zijn overeenkomsten die we met andere zielen maken voordat we geboren worden. Deze “contracten” zijn gemaakt met een speciaal doel, en dat is om ons belangrijke lessen te leren die we vóór de reïncarnatie wilden leren.

Met dit nieuwe Aquarius tijdperk betekent het ook dat er veel nieuwe mogelijkheden op ons pad zullen komen waarin deze nieuwe zielsovereenkomsten en contracten terug in het spel zullen komen. Het kan gaan om het begin van een ​​relatie, het starten van een nieuw bedrijf, een baan of een andere taak die je moet vervullen. Wat het ook is, het is belangrijk om open te staan voor de nieuwe mogelijkheden die op jouw pad komen. Oh, en sta ook open voor nieuwe vriendschappen! Die zul je zeker tegenkomen aangezien waterman een erg sociaal teken is. 😉

TRANSCENDENTE REIS

Wij gaan deze high vibing dag natuurlijk ook vieren. Dit doen we tijdens onze talk show en transcendente reis Victory Of Light. Samen met jou vieren we het Licht, de Age of Aquarius, de energie en de ascentie van de aarde. 🤩 Join this Massive Ascension and Awakening of the New Earth.

In Liefde,

Maria Ararat Cortès

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!