De Bewustzijn School Programma’s

De Bewustzijn School creëert de beste online & offline programma’s voor de innerlijke transformatie van de mens. Klik hieronder op jouw programma naar keus of in de menubalk naar alles wat De Bewustzijn School jou dagelijks in gemak te geven heeft.

Remember your Greatness

Zet elke dag een stap in jezelf naar Meesterschap in
Geest, Lichaam, Ziel, Werk, Geld, Relaties, Ouderschap en zoveel meer

Leer wat er werkelijk toe doet, van de Beste Teachers Nationaal en Internationaal.

Herinner je weer jouw Grootsheid

Happinez
Flow
Bazaar
Ontdek jouw unieke pad naar een Wonderlijk Leven. Alles staat al in jou geschreven, je hoeft het je alleen nog te herinneren. Je vindt bij ons online classes, programma’s, events, een app en gratis masterclasses en meditaties om de deuren te openen naar je Ziel. Ontdek het zelf for free.

Online Live Classes

Twee à drie keer per maand gaat Marieke van Meijeren live met haar Transcendente Reizen.
Doe mee met honderden Likeminded Souls om de connectie met je ziel te versterken en je intuitie te ontwikkelen.

08.12.2022 | Live Online Class

Volle Maan in Tweelingen 8 december - online live class

Sinds de oudheid beschouwen we de volle maan als een heilige periode voor het opschonen van blokkades, het afsluiten van hetgeen dat ons niet meer dient en het versterken van onze verhoogde intuïtieve vermogens. En dat is met een reden: een volle maan verbindt ons ten diepste met onze binnenwereld en ziel.

De volle maan van 8 december valt in het teken tweelingen, wat maakt dat deze volle maan minder intensief voor onze emoties voelt en juist ons vermogen om heldere keuzes vanuit onze intuïtie en hoger weten te kunnen maken. Het is een bijzondere maan om het jaar mee af te sluiten en deuren te openen naar een nieuw hoofdstuk: een ander 2023.

Deze volle maan kan je dan goed gebruiken om met een heldere geest je mind, body en soul in één lijn te brengen en een voldoeninggevend leven te manifesteren vanuit je Ziel en Hogere Zelf.

Als je voor een kruispunt staat en nog niet helder hebt welk pad je in mag slaan, dan is deze volle maan jouw uitnodiging om de juiste weg in te slaan.

Tijdens de volle maan in tweelingen geeft Lightrider Marieke van Meijeren een online live class, waarbij zij 'aan' gaat op de collectieve energie om dat door te laten komen wat voor jou bestemd is. Helderheid, rust, heling, een ander perspectief: alles kan in het moment aan bod komen, waardoor jij je bewustzijn expandeert en een wonderlijk leven voor jezelf kan creëren.

De online live class bestaat uit 3 delen waar we samen doorheen gaan:

• Free Flowing Talk, waarin Marieke 'aan' gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen. Er zit altijd iets in voor iedereen in.
  • Live Q&A,een moment om je persoonlijke vraag in te brengen naar aanleiding van de talk, Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.
  • Transcendente Reis, Hierin werk je in het theta bewustzijnsniveau. Je frequentie wordt aangepast naar een andere energie en dimensie en je ervaart weer dat jij een Multidimensionale wezen bent met een Kosmisch Bewustzijn, iedereen kan dit. Het is een Aardse en Universele ervaring.

Je ontvangt met de normale ticket toegang tot de replay van 48u na de live class. Wil je eindeloos de les kunnen volgen en de transcendente reis doen? Kies dan de infinite access voor +6 euro.

Deze les is voor iedereen die een diepe verbinding wilt met zijn/haar ziel, belemmeringen en blokkades wilt doorbreken en alle componenten van zichzelf in één lijn wilt brengen voor een voldoeninggevend leven. Doe vooral ook mee en ervaar wat de energie deze periode jou brengt.

08.12.2022 | Live Online Class | 20:00- 21:30

€11.-