De Bewustzijn School Programma’s & TR Albums

De Bewustzijn School creëert de beste online & offline programma’s voor de innerlijke transformatie van de mens. Klik hieronder op jouw programma naar keus of in de menubalk naar alles wat De Bewustzijn School jou dagelijks in gemak te geven heeft.

Remember your Greatness

Zet elke dag een stap in jezelf naar Meesterschap in
Geest, Lichaam, Ziel, Werk, Geld, Relaties, Ouderschap en zoveel meer

Leer wat er werkelijk toe doet, van de Beste Teachers Nationaal en Internationaal.

Herinner je weer jouw Grootsheid
en hoe jij jouw Gewenste Leven leeft

Become Your Greatness en zet elke dag een stap in jezelf naar Meesterschap in
Geest, Lichaam, Ziel, Werk, Geld, Relaties, Ouderschap en zoveel meer

Leer wat er werkelijk toe doet, van de Beste Teachers Nationaal en Internationaal.

Meet the Great Spiritual & New Thought Teachers

Marieke van Meijeren

Founder van De Bewustzijn School,
Auteur van ‘RISE’, Spreekster en Lightrider

Swami Purnachaitanya

Great Spiritual Teacher

Els van Steijn

Auteur van ‘De Fontein’, Familieopstellingen expert,
Coach, en Spreekster
Elle
RTLZ
Marie Claire
Happinez
Flow
Bazaar
Ontdek jouw unieke pad naar een Wonderlijk Leven. Alles staat al in jou geschreven, je hoeft het je alleen nog te herinneren. Je vindt bij ons online classes, programma’s, events, een app en gratis masterclasses en meditaties om de deuren te openen naar je Ziel. Ontdek het zelf for free.

Online Live Classes

Twee à drie keer per maand gaat Marieke van Meijeren live met haar Transcendente Reizen.
Doe mee met honderden Likeminded Souls om de connectie met je ziel te versterken en je intuitie te ontwikkelen.

Nov

27.11.2023 | Live Online Class

Volle Maan in Tweelingen - Live Online Class 27 november

Dit is de laatste Live Volle Maan Online Class van dit jaar!

Het einde van het jaar hebben we bijna bereikt en deze Volle Maan herinnert ons er aan dat het nu echt tijd wordt om ons te ontdoen van de 'zwaarte' en ruimte te maken voor het nieuwe jaar en een meer verhoogd bewustzijn.

Wat wil je nog zuiveren of helen in je systeem? In je mind, in je lichaam en je ziel? Wat laat je achter je wat te zwaar en belastend is geworden?

Deze maan is het perfecte moment om begin te maken met het opruimen van de dense en zware energie die je zowel in jezelf ervaart, als in het collectief op het moment.

Een van de beste manieren om los te laten en ruimte te maken is door jezelf in een staat van verhoogd bewustzijn te brengen. TR (Transcendente Reizen) is dé techniek daar voor. We kunnen namelijk zaken niet oplossen vanuit een zelfde bewustzijnsniveau.

Zoals Einstein zei: "You cannot solve a problem with the same mind that created it."

Met TR (Transcendent Reizen) transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring van TR gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid ervaart.

In combinatie met de Volle Maan heb je een prachtige energie om mee te werken, om versneld in deze bewustzijnsstaat te komen én gebruik te maken van de thema's van deze Volle Maan.

Mis deze laatste online live class niet en sluit ook aan, zowel voor jezelf als het collectief. Door samen ons bewustzijnsniveau te verhogen creëren we een ripple effect, waarmee we anderen ook inspireren.

Tijdens deze volle maan op 27 november gaat Marieke van Meijeren live met een online les (de laatste van dit jaar!), waarin zij jou leert hoe je met deze energie werkt. De live class bestaat uit 3 delen:

  • Free Flowing Talk, waarin Marieke 'aan' gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen. Er zit altijd iets in voor iedereen in.
  • Live Q&A,een moment om je persoonlijke vraag in te brengen naar aanleiding van de talk, Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.
  • Transcendente Reis, Hierin werk je in een verhoogd bewustzijnsniveau. Je frequentie wordt aangepast naar een andere energie en dimensie en je ervaart weer dat jij een Multidimensionale wezen bent met een Kosmisch Bewustzijn. Het is een Aardse en Universele ervaring.

Met je ticket kan je de les terugkijken hoe vaak en wanneer je wilt. Het is dan ook aan te raden om de TR (Transcendente Reis) uit deze les meerdere keren te volgen, voor een diepere transformatie of hetgeen wat het jou brengt.

27.11.2023 | Live Online Class | 20:00- 21:30

€17.-