Selecteer een pagina

23.06.2016 | Online School

8 redenen om met de Summer Retreat mee te gaan

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”8 redenen om met de Summer Retreat mee te gaan” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2345″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Heb je er wel eens over nagedacht om deel te nemen aan een Retreat? Deze Summer Retreat staat voor jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek, zelfactualisatie en zelfrealisatie en tijd voor jezelf. Hier staat zelfreflectie centraal en geeft je nieuwe (levens) inzichten.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]Je bent hier voor jezelf en niet voor een ander. Het is een ervaring die je altijd bij zal blijven en zal bijdragen aan jouw ontwikkeling als mens. Daarom 8 redenen waarom deelnemen aan een Retreat zo fijn is voor jou:

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Innerlijke Rust

Het is een flinke uitdaging om niet steeds mee te gaan in de snelheid van het leven, van werk, van sociaal leven, van social media en van alles wat je van jezelf ‘moet’.
Hierdoor kunnen we veel stress door ervaren. De Summer Retreat is ideaal als je je wilt onttrekken aan de dagelijkse beslommeringen en de rust wilt opzoeken met jezelf. Het brengt je weer in verbinding met je innerlijke rust.Je ervaart hoe dat ook alweer voelt door je los te koppelen van de wereld om je heen.

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Zelfreflectie

Het geeft je inzichten over jezelf als je jezelf openstelt en er naar durft te kijken. Met deze inzichten kan jij je leven vormgeven zoals jij echt wilt.

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Investering in jezelf

Sommige investeringen in het leven zijn voor geluk op korte termijn. Maar de meest waardevolste investering, is de investering in jezelf omdat je er levenslang plezier van kunt hebben.

Het is zo belangrijk om tijd te nemen voor jezelf. Tijdens deze Retreat sta JIJ centraal en kun je volledig tijd en ruimte nemen voor jezelf. Door deze ervaring herinner je jezelf weer hoe belangrijk het is om regelmatig zijn te nemen voor jezelf en jezelf op de eerste plek te zetten. Wie goed voor zichzelf zorgt, is een geschenk voor de ander.

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Verbinding met je hart

Vaak zitten we continu in de denk-modus met de gedachten ‘houd je hoofd erbij’. Terwijl jouw liefde in je hart zit. De Summer Retreat helpt je weer in verbinding te komen met je hart en vanuit hier te gaan leven. Hoe meer je in verbinding staat met je hart, des te minder je innerlijke criticus er toe doet. Je zal ervaren dat jij niet je gedachten bent, maar slechts de waarnemer van je gedachten. Hierdoor kom je erachter wat jou echt gelukkig maakt door je hart te laten spreken.

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Samenzijn met gelijkgestemden

Samen delen, creëren en manifesteren. Samen met een groep met een gezamenlijk doel. Je ervaart steun, krijgt inzichten door de gesprekken met anderen en dit ervaring neem je mee naar huis 

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Inspirerende omgeving

De omgeving is afgestemd om tot rust te komen en inspiratie op te doen. De Summer Retreat is omgeven door natuur. Dit is een natuurlijke element die je dichter bij je eigen natuur brengt.

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Gezonde Vegan Maaltijden

Jolijn van Vegadutchie zal gedurende de Retreat voor de inwendige mens zorgen met overheerlijke gezonde vegan maaltijden. Zij zal je begeleiden en inspireren voor een gezonde levenstijl.

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Je bent het waard

Jij verdient het om in jouw leven tijd te nemen voor jezelf en deelt te nemen aan een Retreat om jouw intenties weer scherp te stellen. Dit is een investering in jezelf die voor de rest van je leven waardevol is. Jij bent het waard om mee te stromen met de flow van het leven en hier energie van te krijgen.

 

Wat zou voor jou een reden zijn om mee te doen aan een Retreat?

Wij geloven dat een complete holistische aanpak waarin Mind, Body & Spirit lessen centraal staan, iedereen helpt naar inner peace, helderheid, flow en intens diep geluk.
Wat je verkrijgt aan inzichten, realisaties, connecties in jezelf en met anderen neem je fijn mee in jouw dagelijkse leven!

Meer informatie over de Summer Retreat van 27 – 30 augustus hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Schrijf jij je snel in voor een van de eerste 5 plekken? Dan investeer jij in jezelf voor € 500- / € 700 .

Button-groen-ik-wil-meedoen

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wil jij als lid van de Bewustzijn School ook graag jouw persoonlijke reis delen en wat aanwezig zijn bij de Bewustzijn School voor jou betekent? Mail dan jouw verhaal naar info@debewustzijnschool.nl.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!