Selecteer een pagina

4.05.2021 | Soul searching

5 Awakening Signs

Hallelujah, wat leven wij in een bijzondere tijd! Jij wist het waarschijnlijk al… maar sinds 21 december 2020 zijn we aanbeland in een nieuw Tijdperk: The Age of Aquarius! De aarde heeft een nieuwe, hogere frequentie aangenomen. Ook jij als mens gaat mee in de verhoging van de frequentie! Bewust of onbewust. Deze hogere frequentie stimuleert ons om te transformeren. Om ons te herinneren wie wij werkelijk zijn… Deze frequentie nodigt jou uit om te Ontwaken.

Nu hoor ik jou denken: “Ik hoor veel over deze zogenaamde Awakening. Maar wat betekent dit nou precies?” Ontwaken kan je zien als een spiritueel proces, waarbij jij naar binnen keert en inziet dat jij niet jouw lichaam bent, but the divine soul that lives within.  Wanneer je ontwaakt, wordt de stem van je Ziel helder en kan je leven vanuit je hart en intuïtie. Doordat jouw hart zich opent, voel jij je verbonden met de wereld en wil je leven vanuit liefde. Je zult zien dat wij mensen in essentie hetzelfde zijn en dat wij allemaal een eigen unieke bijdrage hebben in deze aardse werkelijkheid. Simpel gezegd: je koppelt jezelf los van jouw ego en gaat leven vanuit verbinding.

Wat kan jij ervaren tijdens jouw Awakening? Dit zijn de vijf meest voorkomende Awakening Signs:

Levensvragen

Ontwaken begint met het stellen van levensvragen. Omdat jij bent gaan inzien dat jij niet alleen je lichaam bent, ga je vragen stellen als: wie ben ik? Wat ik doe ik hier op aarde? Wat is mijn levensmissie? Dit is jouw Ziel die jou uitnodigt om je weer te herinneren wie jij werkelijk bent.

Heling

Om te kunnen transformeren, mag je eerst opruimen. Omdat je je Bewustzijn aan het expanderen bent, kom je beter in contact met je onderbewustzijn. Dit kan ervoor zorgen dat oude pijnen en trauma’s weer naar boven komen. Dit is je Ziel die vraagt om heling, zodat jij nog verder kunt transformeren. Ook je lichaam transformeert mee. Omdat jij in een Hogere Frequentie terechtkomt, kan het zijn dat jouw lichaam sommige voeding niet meer verdraagt of naar andere voeding verlangt. Je zult merken dat je lichaam craved naar voeding die jouw energie hoog houdt.

Verfijning van de zintuigen

Je gaat merken dat een aantal, of allemaal, van je zintuigen ‘fijner’ en ‘scherper’ worden. Het kan zijn dat je scherper gaat zien of juist waziger. Soms zie je juist minder scherp of ‘wazen’, ‘trillingen’ rond voorwerpen en mensen; de aura’s. Ook kan het zijn dat je kleuren helderder gaat zien. Vooral in de natuur. Soms kan je ook schimmen, schaduwen, lichtflitsen en contouren zien, in het begin vooral in het donker. Dit zijn energieën  die wij allemaal om ons heen hebben en dat is geheel normaal. Misschien gaat je gehoor beter werken, of word je gevoeliger voor bepaalde geluiden Zoals pieptonen, gezoem of ruisen. Ook kan je smaak en geur sterker worden.

Je intuïtie wordt wakker

Wanneer je ontwaakt, wordt je intuïtie wordt sterker en ga je levendiger dromen. Ook merk je dat je synchroniciteiten ervaart. Dit zijn tekens van het Universum die jou wat willen vertellen. Het Universum maakt vaak gebruik van getallen, maar kan bijvoorbeeld ook op het juiste moment mensen op jouw pad sturen, of een symbool als een veer of beletterd bord je ineens opvalt.

Schommelingen in energie

Jouw lichaam moet wennen aan de energetische transformatie en dat zal je ook zeker fysiek voelen. Energie heeft namelijk tijd nodig om fysiek verwerkt te worden. Dit kan ervoor zorgen dat jij je behoorlijk moe kunt voelen! Wees lief voor jezelf en neem de tijd om goed uit te rusten. Ook kan je juist periodes hebben waarin je barst van de energie! Dit zijn de momenten om lekker creatief bezig te zijn. De kunst is om weer balans te vinden tussen deze twee extremen. Voel goed je energie aan en tune in op jouw natuurlijke ritme.

Is Spiritueel Ontwaken een makkelijk proces? Nee, niet per se. Soms kan het zelfs overwhelming en intens voelen, alles wat er begint vrij te komen. Omdat je naar een nieuwe frequentie aan het expanderen bent, kan je je wat vervreemd gaan voelen van je omgeving of ‘oude’ leven. Dit kan een pijnlijke ervaring zijn. Vriendschappen of banen lijken niet meer bij je te passen. Ook kan het zijn dat je familie jou niet meer begrijpt. Dit is heel normaal en ervaren de meeste mensen in hun ontwakingsproces! Be patient en heb compassie voor jezelf en je omgeving. Dat het pijnlijk is, intens of overwhelming, betekent niet dat je niet op de goede weg bent. Deze pijnen zijn jouw sleutel tot heling en transformatie! Ze nodigen je uit om vanuit liefde naar jezelf naar binnen te keren en stukken in jezelf op te lossen om zo ruimte te maken voor de verhoogde frequentie van jouw Ziel & Higher Self. Vertrouw erop dat jij vanuit the Universe krijgt wat je nodig hebt om te transformeren. Je staat er niet alleen voor!

In liefde,

Joanne Boerema

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!