Selecteer een pagina

15.05.2020 | Soul searching

3 Tips voor meer Spiritueel Leiderschap in jouw Leven

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”3 TIPS VOOR MEER SPIRITUEEL LEIDERSCHAP” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10881″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Zoveel mensen ontmoeten wij, Wiggert en ik, met de overkoepelende vraag: “Hoe kom ik van een idee naar een concreet product en/of business?”
Beide hebben wij een andere kracht en ook een ander vertrekpunt van benadering. Waar Wiggert aards en een denker is, benader ik het vanuit hart en Universum. En door deze 2 componenten samen te voegen, krijg je magie!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Daar waar ik heel aards en ondernemend ben, kan Wiggert weer een dromer zijn. En zo ben je samen in balans en tevens op je eigen ‘ondernemersreis’.

We delen de kracht dat we beide succesvolle Manifestors zijn. Maar hoe doe je dat nu? Hoe kom je van een idee naar een business of product?

Mijn persoonlijke nummer 3 tips zijn:[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

1. SEE it, FEEL it and then (fucking) DO it. Dus dat!

En ja, dat woord staat er (weer), dat woord gebruik ik hier en daar. Om wat aan te geven, aan te reiken, om kracht bij te zetten.

Zoveel mensen blijven dromen over hun fantastische (grote) idee. En daar blijft het dan bij. Of… de ideeën stapelen zich op.
Maar door de voeten stevig in de aarde te zetten en eraan te beginnen gaat je idee stromen en komt het hier op aarde tot leven.

Jij hebt immers dat idee ontvangen van Het Universum en is het dus jouw verantwoordelijkheid om het uit te voeren.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

2. FOCUS

Focus je op je idee en laat de rest van de ideeën voor wat het is. Commit je aan één richting, één focus punt en werk daar naar toe. Alle kleine stapjes dragen bij aan je focus point. En dus gaat de energie naar dat punt stromen. En zo manifesteer je het.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

1. FUN!

Je idee manifesteren mag een gevoel van geluk en blijdschap hebben. Dat het daarmee gevoed word. Dat is namelijk de energie die aantrekt. Met die energie laad je namelijk je idee tot product. Tevens zal dat de graadmeter worden van je werk. Hoe meer geluk en blijdschap er in jou stroomt, hoe meer dat stroomt in je business en hoe meer je van dat soort geluk gaat aantrekken. Wederom met een duidelijk focus point. [/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Het begin is eng, dat begrijp ik. Maar hoe meer je de kleine stapjes zet, hoe meer vertrouwen je krijgt in jezelf en in je idee. Dan ga je namelijk zien en voelen dat je het aan het doen bent. En dat is waardevol voor je leven. Dat je op het eind van je leven kan zeggen: Yes I Fucking Did it!

En dat.
Daar doe je het voor.

Als je het al ergens voor ‘moet’ doen 😉[/vc_column_text][vc_column_text]

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”MASTERCLASS // Spiritueel Leiderschap” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de MasterClass op 19 Mei om 19:00 u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#26abf2″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#1e73be” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fspiritueel-leiderschap-online-class%2F|title:SPIRITUEEL%20LEIDERSCHAP%20%7C%20Online%20LIVE%20Masterclass%20met%20Wiggert%20Meerman%20en%20Marieke%20van%20Meijeren||” custom_text=”#ffffff”]Deze Special Online Masterclass is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar zijn/haar potentie. Marieke en Wiggert houden samen een Talk over: Spiritueel Leiderschap in Werk. Behalve informatie en inzichten tijdens de talk van beide ondernemers, is er ruimte voor een Q&A met Wiggert en Marieke. Zodat jij jouw persoonlijke casus, als werknemer, gever, ZZP’er etc. kan stellen.

WHAT YOU LEARN:

– Hoe je je visie helder kunt ontvangen

– Hoe je je passie kunt gebruiken om je missie helder te krijgen

– Hoe je plezier kunt hebben in je dagelijkse werk

– Hoe van die berg met ideeën en dingen die je leuk vindt tot jouw unieke gave komt

– Hoe je je visie kunt transformeren naar een concrete business of ideale job

– Wat veel voorkomende blokkades zijn en hoe je die zelf oplost

– Én dus een helder antwoord op de vraag: Wat wil ik?

Join deze Special Masterclass op dinsdag 19 mei om 19:00uur en krijg de kans om LIVE jouw VRAGEN aan beide ondernemers te stellen!

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!